איזה תוכנה של אפקטים ומעברים??

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איזה תוכנה אפשר להתקין בפרימייר עם אפקטים ומעברים מעניינים?
חשוב לי ודחוף לי (כמו תמיד...;))

מחיפוש שעשיתי, עלה לי כי יש תוכנה פרודאד, האם יש אותו עדיין היום?
האם זה עובד על CS6?
יש משהו שיש לו את זה ויכול לשלוח לי?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מקפיצה דחוף לי מאד

• הוסף לסימניות
פרודד אכן תוכנה מעניינת לאפקטים ומעברים, קיימת ועובדת מצוין עם פרימייר בכל הגרסאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;2432672:
פרודד אכן תוכנה מעניינת לאפקטים ומעברים, קיימת ועובדת מצוין עם פרימייר בכל הגרסאות

וואו תודה ענקית על התשובה!
מצאתי את התכונה, ניסיתי להתקין אותו אבל אני לא רואה את זה בפרימייר (חשבתי שזה לא עובד עם CS6) אבל את כותבת שזה עובד עם כל הגרסאות, אז מה הבעיה?
מה עושים??

• הוסף לסימניות
אני באמת לא כ"כ יודעת :(
לי טכנאי התקין את זה
זה מופיע כאפקט שנקרא vitascene בתיקיה prodad
נוצרות 2 תיקיות כאלה: בתיקית האפקטים ובתיקית המעברים

• הוסף לסימניות
מי יודע מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה????

דחוף לי לעכשיו!

• הוסף לסימניות
אני לא יודת על cs6 אבל היה פעם הליווד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה