דרוש מידע איזה תחליפי חלב לתת לה?

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת חודש רגישה לחלבי, גם מטרנה וגם סימילאק עושה לה כאבי בטן, איזה תחליפים אפשר לתת לה?
ואיך ניתן להשיג דוגמיות מזה ע"מ לוודא שאכן זה מה שטוב לה?

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת חודש רגישה לחלבי, גם מטרנה וגם סימילאק עושה לה כאבי בטן, איזה תחליפים אפשר לתת לה?
ואיך ניתן להשיג דוגמיות מזה ע"מ לוודא שאכן זה מה שטוב לה?

תנסי תחליף צמחי, אני משתמשת במטרנה צמחי ללא שלבים (יש גם שלבים - לא יודעת מה ההבדל, חוץ מזה שזה יותר יקר).
ואם גם זה לא טוב.
אז יש נוטרילון, ניתן להשיג בקופ"ח עם מרשם רופא

• הוסף לסימניות
תנסי תחליף צמחי, אני משתמשת במטרנה צמחי ללא שלבים (יש גם שלבים - לא יודעת מה ההבדל, חוץ מזה שזה יותר יקר).
ואם גם זה לא טוב.
אז יש נוטרילון, ניתן להשיג בקופ"ח עם מרשם רופא
יש לך מושג מה המספר או מייל שלהם לבקש שישלחו לי דוגמיות?

• הוסף לסימניות
יש לך מושג מה המספר או מייל שלהם לבקש שישלחו לי דוגמיות?

מטרנה - 03-6113118
הנוטרילון הוא ללא כשרות,

• הוסף לסימניות
יש מטרנה דל לקטוז לי ממש עזר עם ילד שמהמטרנה הרגילה היה משלשל
השאלה אם זה מותר לה כי זה כן חלבי
נראה לי קוראים לה אקסטרה קייר- לא בטוחה
אבל מה שנראה לי הכי עדיף זה להתייעץ עם רופא ילדים טוב שאת סומכת עליו
בהצלחה
ומזל טוב!

• הוסף לסימניות
אין דוגמיות לא של מטרנה צמחית, ולא של סימילאק צמחי
לטענת מטרנה משרד הבריאות לא מרשה לשלוח בדואר דוגמיות :(
שניהם שולחים לך זיכוי הנחה בסך 10 ש"ח לרכישה בסופרפארם
הצעתי להם שיחזיקו דוגמיות בסופר פארם, וישלחו לי תו זיכוי לקבל את הדוגמיות,
תציעו גם אתם, אולי ישנו את הנהלים

• הוסף לסימניות
זה באמת לא נורמלי
גם אני נאלצתי כל שבוע לקנות תחליף חלב אחר להשתמש בחצי ולמסור את החצי השני עד שב"ה הגענו למה שהיה טוב לתינוק..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה