למה לא?סתם מענין-יש עדיין אנשים שתולים תמונות רבנים בסלון?
חשבתי שזה נקרא סלון יותר מיושן אם יש בו תמונות.למה לא?
לא מבינה בזה אבל חושבת ש 1 יכול יותר לדבר לאנשים
סתם מענין-יש עדיין אנשים שתולים תמונות רבנים בסלון?
מניסיוני עם לקוחות, אנשים רוצים לתלות תמונות /ציורים של רבנים, אבל גם חשוב להם שיתאים לחלל של הסלון,סתם מענין-יש עדיין אנשים שתולים תמונות רבנים בסלון?
אין לי חדשותיש תמונה של שוקי לרר מלפני מלא שנים
שבה רואים את ר' חיים ממשש את דפי הגמרא ( או ספר אחר ) אחרי השבעה על הרבנית
ההתרגשות בפניו היא משהו שאני זוכרת עד היום
וזו תמונה מרגשת מאד מאד
אם יש לך איך לחפש אותה שווה לך !
לאריאל רבינסקי יש תמונה יפה.אדרבא,
אם יש לכם שמות של צלמים אני אשמח לנסות כיוונים נוספים.
אין לי חדשות
חיפשתי ואני רואה שזה חסום לי
מי שיוכל לשלוח לי לראות אשמח מאד!הצלם שוקי לרר: "ר' חיים פתח את הגמרא וכולו זרח, לא זכרתי מראה כזה" - אמס
הצלם שוקי לרר סיפר ב'מהדורה המרכזית' על השהות במחיצת מרן שר התורה זצ"ל והתמונות הרבות שצילם בבית במהלך השנים: "כשחזרו מהשבעה על בתו, הוא פתח את הגמרא לאחר שבוע ללא לימוד - וכולו זרח. לא זכרתי מראה כזה עד אז"www.emess.co.il
אני מוכר תמונות באתר מסוים, ולהעתיק אותם זה גזל גמור. כמו שלא תלכו לחנות ותיקחו משם ממתקים בלי לשלם, ככה גם ברשת אל תגנבו בלי לשלם לצלם.נכון
אבל מעדיפה לא להעלות את התמונות כרגע על אף שחתום שם הצייר עליהם
בכל זאת זה רשות הרבים כאן
ולכן אכפת לי יותר העיקרון של סוג התמונה..
לגבי זכויות יוצרים
אני נזהרת מזה כמו מאש
מכירה סיפור על צלם משלנו שמעלה תמונות איכותיות של גדו''י לרשת
ותפקידו כל היום לתבוע את מי שמדפיס ומשתמש בתמונות שלו
על פי חוק 100,000 ש''ח תביעה בלי הוכחת נזק
מכירה מישהי אישית שנתבעה אחרי פשרה עם הצלם ב70,000 ש''ח (היא הדפיסה את התמונות אמנם אבל עדיין...)
מעדיפה בדרך כשרה וישרה, וזו הסיבה שהגלריה שלי לא מפוצצת...
יש תמונות ישנות שכבר לא חל עליהם זכויות יוצרים ויש תמונות שיש אותן עוד בסגנון אלף פעם
חשוב לי גם תמונה איכותית ולא מפוקסלת אחרת קשה לצייר ממנה...
לפלאש 90 זה אחד ההכנסות הכי גדולות שלהם כל חודש. (אפילו תבעו את אהוד ברק פעם על זה שהשתמש בתמונה שלו עצמו שאחד הצלמים שלהם צילם בלי שביקש.. ביהמ"ש חייב לשלם את כל הקנס עד השקל האחרון)
חמוד, הכנסה טובה דוקא אם לא מצילום..
החוק אוסר אם זה דומה, אפילו עיבוד מחשב אסור.אבל בשביל להעתיק תמונה לציור - אין לזה שום עילה לתביעה..
בטורונטו למשל תולים בחדר הלימוד ולא בסלון, אבל בהחלט יש תמונות בבתים תורנייםבטח שיש
בתים חדשים וסלונים משופצים ברמה גבוה גם
תלוי מה אתה רוצה לראות ולהראות כל יום, בעיניי
בטורונטו למשל תולים בחדר הלימוד ולא בסלון, אבל בהחלט יש תמונות בבתים תורניים
יש לי באמת התלבטות גדולה לגבי חדר הבנים שלנואבל בחדר בנים למשל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //