כללי איזה תמונה????

• הוסף לסימניות
לקוח פנה אלי וביקש שאני יעשה פלייר.
קראתי את הטקסט שהוא שלח לי ואני לא יודע איזה תמונה יכולה להתאים לכל כך הרבה דברים שהוא עושה.
אשמח לקבל כל תגובה ותמונה שעולה לכם בראש.
תזכו למצוות.

נשבר לכם? אנחנו נתקן!!!

בחור עם ניסיון בשיפוצים וגינון

מרכיב ומפרק ארונות ורהיטים, מתקין גופי חשמל ותאורה, תולה מדפים
ותמונות, משחרר סתימות קלות בכיור, ומתקן כל מה שצריך.

כמו"כ מקים גינות (פריסת טוף, ועבודות חרמש, שתילת צמחים, צנרת וכו')

והכל ב 60 ש"ח לשעה!!!

עבודה נקייה ואחראית.

בניה 0542223499.

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tkh307;1043320:
לקוח פנה אלי וביקש שאני יעשה פלייר.
קראתי את הטקסט שהוא שלח לי ואני לא יודע איזה תמונה יכולה להתאים לכל כך הרבה דברים שהוא עושה.
אשמח לקבל כל תגובה ותמונה שעולה לכם בראש.
תזכו למצוות.

נשבר לכם? אנחנו נתקן!!!

בחור עם ניסיון בשיפוצים וגינון

מרכיב ומפרק ארונות ורהיטים, מתקין גופי חשמל ותאורה, תולה מדפים
ותמונות, משחרר סתימות קלות בכיור, ומתקן כל מה שצריך.

כמו"כ מקים גינות (פריסת טוף, ועבודות חרמש, שתילת צמחים, צנרת וכו')

והכל ב 60 ש"ח לשעה!!!

עבודה נקייה ואחראית.

בניה 0542223499.
:eek::eek:

כדאי לו מבחינה מקצועית לחשוב במה הוא מתמקד כי זה נראה כולבויניק אבל מתמקצע בגינון.
אז קודם כל שיחליט ואז נעזור פה.

• הוסף לסימניות
אתה יכול לשים דמות מצויירת עם כלי עבודה מציצים מהכיסים
אתה יכול לקחת תמונה מכל דבר שהוא עושה ולשים את כל התמונות ביחד בתוך סל או ארגז או משהו בסגנון

• הוסף לסימניות
אולי תמונה של ההוא שמנגן בהמון כלים בבת אחת...

• הוסף לסימניות
שפה איורית באמת מתאימה לכאן.
דמות קומיקסית עם סרבל כחול בכל הפוזות הנ"ל (אפשר להסתפק בחלק) תעשה יופי את העבודה

• הוסף לסימניות
לדעתי ניתן פשוט 'לפרק' את הנושאים אחד אחד, ולהתמקד בכל אחד מהם בשורה אחת או שנים, ולהוסיף אייקון/איור חמוד ליד כל שורה/נושא בנפרד, ואז זה גם יותר ממקד את הצופה במודעה ומושך את עיניו לענין הספציפי שהוא זקוק לו כעת.

בהצלחה מרובה!
(לגרפיקאי וגם לכולבויניק...)

• הוסף לסימניות
ולמה לא לשים תמונה יפה של בית עם גינה? נראה לי שזה מובן בלי פירושים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה