איזו טכניקה יש בציור הזה?

• הוסף לסימניות
מעניין אותי- באיזו טכניקה ציירו וצבעו פה? זה נראה כמו רקע בספריי, אבל לא ברור באילו צבעים הדמויות צבועות. כמובן שמדובר בתמונה בת עשר שנים לפחות...
בכלל, הרבה פעמים זה נראה בספרים ישנים כאילו ציירו את הדמות בדף אחר, גזרו והדביקו על הרקע (:eek::confused:) יכול להיות?

קבצים מצורפים

• מנוחה בקרמן.pdf
    KB 614.9 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
אגב - הציור עבר שידרוג מאז שאני היכרתי אותו

• הוסף לסימניות
אני יודעת בוודאות שהיא גזרה והדביקה
הרקע הוא בהתזה.. מכירה איך היו מתיזים פעם עם הטוש עם החלק הפנימי
הדף מרוסס בצבע הבהיר ואח"כ החלקים הביהירים מוסתרים בשבלונה והתזה כהה מעל והדבקת הדמויות ועיצובם במחשב בשביל פרופורציה בין "חלקי הפאזל"...
יש עדיין כאלו שאני מכירה שעדיין עושים את זה... גוזרים ומדביקים וגרפיקאית מעצבת את הרקע או את מה שנשאר.
פעם בשביל שמים היו לוקחים בריסטול מעבר, בגודל או בצבע שצריך.

• הוסף לסימניות
אויש...
תודה רבה! אגב, חלקי הבגד השונים (פסים וכו') והמדרגות גם צבועים ככה?

• הוסף לסימניות
אין כמו על האותנטיות של פעם…

אהבתי את הביצועים הנאיביים האלו!

• הוסף לסימניות
גם אני מאוד אהבתי בילדותי את הסגנון הזה..לדעתי רחלי אכן אומרת הגיונית איך זה נעשה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאת הטכניקה של הצבע והצללות ע"י שפריץ, אפשר לנסות בפוטושופ גם באותה צורה של להניח שבלונות על שכבות ולהשפריץ במכחול אויר מעל.
זה יכול להיות מעניין, אם היה לי זמן הייתי מנסה.

• הוסף לסימניות
בכמה דקות, לא התאפקתי...
לדעתי אפשר ליצור מזה דברים מעניינים.

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.png
    KB 620.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;1287052:
להניח שבלונות על שכבות ולהשפריץ במכחול אויר מעל.

מה הכוונה שבלונות? ליצור מסכה לשכבה ואז לצבוע בה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;1287075:
בכמה דקות, לא התאפקתי...
לדעתי אפשר ליצור מזה דברים מעניינים.

את גדולה! :)

• הוסף לסימניות
האיורים שלה מטורפים בעיני
אין לי מושג למה היא הפסיקה לאייר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moria6780;1287104:
מה הכוונה שבלונות? ליצור מסכה לשכבה ואז לצבוע בה?
לא יודעת איך משתמשים עם מסכות...
מה שעשיתי-פתחתי שכבת רקע עליו צבעתי בצבע בהיר, על שכבה נוספת שקופה ציירתי עץ בצבע אחיד, בחרתי את העץ ועשיתי הפוך בחירה, פתחתי שכבה נוספת ועליו "השפרצתי " בצבע כהה.
יש וודאי עוד דרכים לעשות את זה, ועוד השקעה היה נותן אפקט יותר ידני.

• הוסף לסימניות
לדעתי, זה תלוי לא פחות בסוג המברשת שמשתמשים בהם.
אני, על כל פנים משתמשת בעט דיגיטלי.

וזה הנסיון שלי: שימוש במברשות, בחירה > היפוך בחירה, התזה מעל, והסתרת השכבה.

קבצים מצורפים

• ספריי חזק וחלש.png
    KB 406.7 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה