קורונה איזו מסיכה הכי נוחה?

• הוסף לסימניות
לאדם שצריך להיות עם מסיכה כל שעות העבודה.
איזו מסיכה הכי מומלצת? בעיקר מבחינת נוחות.
תודה!

• הוסף לסימניות
לדעתי
נוחות זה עניין אישי,
פשוט לנסות כמה סוגים ולבדוק מה הכי נוח,
למשל יש אנשים שמעדיפים מסכה שתפוסה ולוחצת,
ויש שמעדיפים משוחררת,
יש שמעדיפים כמה שיותר נושמת,
ויש שמעדיפים כמה שיותר מוגנת.

• הוסף לסימניות
מישהו התנסה עם המסיכה הזאת?
איך הנוחות? אפשרויות הנשימה?
האם זה לוחץ יותר מידי על הפנים?
מסיכות.png

• הוסף לסימניות
המסיכה הנ"ל מגינה מפני הדבקה אבל מי ששם אותה יכול להדביק (ולכן בכניסה לבית חולים מסוים אמרו לנו לשים מסיכה כירוגית פשוטה מאשר זאת!! (מכיון שהרוק יכול לצאת דרך הפילטר ולא להיכנס)

• הוסף לסימניות
המסיכה הנ"ל מגינה מפני הדבקה אבל מי ששם אותה יכול להדביק (ולכן בכניסה לבית חולים מסוים אמרו לנו לשים מסיכה כירוגית פשוטה מאשר זאת!! (מכיון שהרוק יכול לצאת דרך הפילטר ולא להיכנס)
ואיך היא מבחינת נוחות? קל יותר לנשום בה מאשר הKN95?
כולם במקום העבודה יהיו צריכים להיות עם מסכות, כך שאין כאן סיכון של מישהו אחר.

• הוסף לסימניות
אני הכי ממליצה מסכת בד יש כאלה שחורות שאפשר לשטוף אותם והם הכי נוחות לדעתי

• הוסף לסימניות
באופן אישי, כדאי להתנסות לפני שמישהו קובע לעצמו נוחות של מסכה. יש לי KN95, חם וחנוק לי בעליל. מסיכה כירורגית - האדים עולים למשקפיים ומעצבנים אותי. אני רוצה לנסות מסיכת בד (לפי ההדגמות שפרסמו ממשרד הבריאות), די מסתבר שאסתדר עם זה יותר טוב מאשר עם המסכות הקנויות.

• הוסף לסימניות
מה עם 'שקף פלסטיק' ?
נראה לי הכי מתאים לעבודה, אין לי נסיון עם אדי נשימה, אבל נראה הכי מאוורר,
האם יש למישהו מושג, האם זו מסכה תקנית ?שקף פלסטיק.jpg

• הוסף לסימניות
לגבי מסכות, ממה שהתנסיתי:

קודם כל יש פרמטר של התרגלות.
היום יותר נעים לי במסיכה, ביום-יומיים הראשונים היה יותר מעיק,
פשוט ענין של הרגל.
היום קל לי לנשום במסכת KN95 ללא פילטר.
הדבר היחיד הוא שמתחיל באיזשהו שלב להיות חם במפנים, אבל זה בכל מסכה.

לגבי האדים:
יש את החלק התחתון של המסכה
זה ש"עוטף" את הגרון
אפשר פשוט לגזור שם... וכך שסוף המסכה יהיה בסוף הסנטר, וכך לאויר יהיה יותר קל להשתחרר דרך שם. (בכלל מומלץ לילדים, כדי שלא יציק להם בגרון)

ממה שבדקתי כשנושפים דרך האף אין אדים
לעומת זאת כשנושפים דרך הפה יש סיכוי גבוה יותר לאדים.
כיון שהאויר מהאף מוזרם כלפי מטה,
והאויר מהפה ממלא את חלל המסכה וגם משתחרר מלמעלה.

בנוסף, יש הבדל מאד מהותי שהתנסיתי בו בעצמי וקשור לאופן האחיזה של המסכה-
יש רצועות שאחוזות בצורה כזו שהן מסובבות את הראש
ויש רצועות מכל צד, שנתלות על האוזן.

בתחילה היתה לי מסכה עם 2 רצועות מסביב לראש,
וכשהגיעה הסחורה שהזמנו, החלפתי מסכה כי שם היו רצועות מסביב לאוזן.
הרצועות שנתלות על האוזן הן עולם אחר!
האחיזה הרבה יותר טובה, והחלק של גשר האף נתפס הרבה יותר טוב ואדוק, וממילא אדים כמעט לא יוצאים למשקפיים.
ראיתי את זה ממש בדרסטיות.
ויש קטע חמוד נוסף, שאפשר לכוונן את אורך הרצועות ממש בקלות. כך שגם לילדים זה יותר מוצלח, וגם כל אחד לעצמו יכול פשוט להדק יותר כדי שתהיה חסימה מוחלטת לאויר.

זה בנתיים השנקל שלי לגבי המסכות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תכלס אני נמצאת 8 שעות בעבודה פלוס דרך הלוך חזור, והכי נח לי זה המסכות הכירוגיות הפשוטות.
ניראה לי שניסיתי כמעט הכל

• הוסף לסימניות
באופן אישי, אני נושמת עמוק מאד בכל שאיפה.
ואיך אני יודעת? כי בשאיפה נורמלית, המסיכה מתכווצת לי ו'שואבת' אויר פנימה.
קשה לי מאד עם מסיכות, לא משנה איזו. קשה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה