איזו תבנית מומלצת?

• הוסף לסימניות
שלום לכל מומחי האתרים!
אשמח לחוות דעתכם (שעד היום הועילה לי מאד) המקצועית באיזו תבנית כדאי להשתמש באתר מבוסס WORDPRESS
לחנות מקוונת למוצרי דיגיטל9 כמובן עם תוסף WOOCOMERCE בתבניות של פוג'ו לא מצאתי משהו מתאים הם די פשוטות
באתר של TEAMFOEST יש תבניות מאד יפות (מקווה שאסתדר עם הגיור לעברית)
אך אין לי נסיון עם התבניות האלו, יש משהו שהייתם ממליצים עליו למערכת כזאת?
יש לציין שמדובר באתר די מורכב לקוח עסקי ולקוח פרטי עם 2 חנויות שונות, כניסות סוכנים הרשאות כמה סוגי גביה ועוד.
מה יכול להתאים? אשמח מאד להמלצות מבעלי המקצוע דכאן.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת משהו יודע?

• הוסף לסימניות
אם עובדים עם אלמנטור פרו
לא חייב להיות משהו מיוחד
בתבנית
את יכולה לבחור כל תבנית שהיא בעברית אפי' חינמיות יש הרבה
ויש גם של פוג'ו - אם כבר משלמים על תבניות

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אני אישית משתמש עם Generate Press Premium בשילוב Elementor Pro
ואני מבסוט מאד
בעיקר עם העדכון לאלמנטור שאמור לצאת ממש בקרוב, שיוכלו לעצב דפי ווקומרס (חנויות וכו', מה שלא היה עד היום כטמפלט....)

• הוסף לסימניות
בעיקר עם העדכון לאלמנטור שאמור לצאת ממש בקרוב, שיוכלו לעצב דפי ווקומרס (חנויות וכו', מה שלא היה עד היום כטמפלט....)[/QUOTE]
מקור ?

• הוסף לסימניות
בעיקר עם העדכון לאלמנטור שאמור לצאת ממש בקרוב, שיוכלו לעצב דפי ווקומרס (חנויות וכו', מה שלא היה עד היום כטמפלט....)
מקור ?[/QUOTE]

מפורסם באתר שלהם.

• הוסף לסימניות
עדכון:

האופציה לעצב את עמוד המוצר והחנות בווקומרס כבר קיימת בעדכון האחרון למשתמשי beta.

הגרסא המלאה תצא בקרוב.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה