כללי איזו תשתית מומלצת לגרפיקאים?

• הוסף לסימניות
שלום
מחפשת חברה שנותנת תשתית וספק טוב וכמובן מהירות גלישה וסינון טוב ומחיר משתלם (בקיצור כל מה שגרפיקאי/ת צריך/ה לעבודה יעילה ומהירה בלי וויתור על ערכים, ולא מצאתי משהו כזה מומלץ.
עד כה משתמשת בנטסטיק וחבילת גלישה, וסינון של אתרוג לעסקים.
רק שהמהירות לא משהו, ומתנתק באמצע וכל מיני...

לבזק יש ב-89 ש"ח תשתית, בלי ספק.

מה אתם ממליצים מנסיונכם? מי נותן היום את השרות והמחיר שאני מחפשת, והאם באמת אין ספק שנותן סינון שמותאם לגרפיקאים בצורה מושלמת?

אשמח מאוד לקבל תשובות
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
על נטפרי שמעתם?

• הוסף לסימניות
כנ"ל
מצטרפת לקודמי ו(כמעט) לכל חברי הפורום פה
ממליצה בחום: אין על נטפרי.
לכי על זה

• הוסף לסימניות
לא מכירה את נטפרי אבל אני מנויה לאתרוג (הכי מהודר מבית רימון) מסלול מייל בלבד + רשימת שנקראת "הנטו שלי" שנתונה לשינוי רק על ידם (סיסמא אצלם, כך שאין לי גישה לחשבון האישי), ובכל פעם שאני צריכה אתרים מסויימים לצרכי עבודתי הם מוסיפים לי לפי בקשתי.. כך שגם מתכונים אין לי.. ;) (את צריכה לבקש מהם להצטרף לקבוצת 'גרפיקאים' כך מראש משאבי גרפיקה מסוננים זמינים לך) בסה"כ מרוצה גם מהשירות, הזמינות והמחיר. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה למגיבים.
לגבי נטפרי שמעתי רק מפרוג, הבעיה שראיתי גם דיסהמלצות לגבי מהירות ( בגלל הסינון הידני) ואולי גם דברים שצריכים להיות פתוחים והם חסומים...
יש לנטפרי מענה כל הזמן למקרה של תקלה או אתר שצריך להיות פתוח במיידית?
ולגבי הרשימה של אתרוג הנטו שלי, זה לא נח לפתוח ולסגור אתרים לפי בקשתי כי צריך להתקשר אליהם ולחכות לנציג שיפתח וכו'

אם אני טועה וגרפיקאים רבים אכן משתמשים בנטפרי ולא נתקלים בבעיות אשמח כמובן ללכת על סינון מהודר ומחיר משתלם. (דרך אגב, הם רק ספקים?)

• הוסף לסימניות
הייתי בכל הסינונים, בכל מקום יש תקלות, בנטפרי כמעט ולא מורגשות
והמענה המהיר זה חלק מהענין של נטפרי
הם בעיקר ספקים (הסינון יושב על הספק) וגם עם אפשרות חסימה על המחשב
התשלום הולך בנפרד לספק (אר אל או 019) ולסינון (15 ש"ח לחודש)

• הוסף לסימניות
בנטפרי כל האתרים של הגרפיקאים פתוחים ואין צורך לבקש לפתוח כל הזמן (אלא אם כן זה אתר שלא נבדק ואז אפשר מיד לשלוח לבדיקה) ולפעמים תוך זמן קצר זה נפתח (אלא אם כן אין דרך לסנן באתר זה) ולפעמים יותר זמן, תלוי בעומס
והמהירות בדיקת תמונות שם היא מהירה !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה