מידע שימושי איזיג'ט - כבודה ומזוודות

• הוסף לסימניות
בהזמנת הטיסה שלהם מופיע מחיר קורץ, אך ללא מזוודות, רק טרולי ותיקים עד גודל מסויים, אחד לכל נוסע.
מישהו הזמין טיסה דרכם? כמה משלמים על מזוודה? ועד איזה גודל / משקל?

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי וארוך איתם
אני לא משלמת על מזוודות אף פעם דרך האתר
אלא הפטנט הוא לאחר ההזמנה להתקשר לשרות הלקוחות ולהוסיף מזוודה לצד אחד בלבד- נדמה לי שזה 23 ק"ג
אוטומטית זה הופך דרכם להלו"ש
דרל האתר צריך להוסיף בנפרד לכל דרך
בארץ יצאתי עם טרולי ותיק גב
בחו"ל לעיתים הם הרבה יותר קפדנים ומחשבים רק תיק אחד לכל נוסע
בעיקרון זה טרולי קטן שניתן להעלות למטוס

• הוסף לסימניות
הם קשוחים.
הם מכניסים את המטען יד למתקן מסוים ואם אפילו רק הגלגלים מציצים הם מחייבים תעריף כפול של מזוודה גדולה.

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי וארוך איתם
אלא הפטנט הוא לאחר ההזמנה להתקשר לשרות הלקוחות ולהוסיף מזוודה לצד אחד בלבד- נדמה לי שזה 23 ק"ג
ממש כך!!
מזוודות להזמין רק בטלפון ורק לצד אחד!!
מעניין באמת איך זה, נראה לך שהם עדיין לא שמו לב???

• הוסף לסימניות
שששש.....
הם עוד ישמעו את התרגיל ;)

• הוסף לסימניות
בטיסה האחרונה דרכם עשינו תחנת ביניים כך שהיו ס"ה 3 טיסות
הזמנתי דרך האתר מזוודות רק לצד אחד וגם דילגתי על יעד הביניים
כמובן שעשו לי גם ליעד הביניים והלו"ש

• הוסף לסימניות
אני חששתי מגזל, ולכן לפני מספר שנים שאלתי את אחד הנציגים שלהם בטלפון איך יתכן שעדין לא שינו את זה והוא אמר לי שהשינוי במערכת כ"כ מורכב שלא שווה להם לעשות את זה ולכן אין להם בעיה שאנשים יזמינו מזוודות כך.

• הוסף לסימניות
אגב, את אותו סיפור אפשר לעשות גם עם הזמנה לתינוק
מזמינים דרך אחת ואוטומטית מקבלים את כל השאר

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי וארוך איתם
בארץ יצאתי עם טרולי ותיק גב
בחו"ל לעיתים הם הרבה יותר קפדנים ומחשבים רק תיק אחד לכל נוסע
בעיקרון זה טרולי קטן שניתן להעלות למטוס
האם זה עדיין קיים מה שכתבת?
וכמה עולה מזוודה לצד אחד?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם הטריק הזה של איזי גט עדיין עובד ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה