איחסון ראוי לעגלות בובות וכדו'

• הוסף לסימניות
בחדר הילדים, מלבד 2 ארונות ומיטה משולשת, יש לי גם כמה בימבות/עגלות בובות תלת אופן וכדו'. אין לי מקום ראוי לאחסן אותם ולכן אני מניח אותם על הרצפה מה שיוצר קצת באלאגן.
האם מישהוא יודע על אפשרות נאותה לאיחסון דברים אלו, שמצד אחד יהיה נגיש, ומצד שני שלא יבלגן את החדר ?
אולי לאיקאה יש פתרון ? מישהוא יודע ?
תודה.

• הוסף לסימניות
אתה לא מכיר את המרפסות שמסביב לגדר תלויים עגלות, בימבות, קורקינטים ועוד ככל העולה על רוחך?
אתה לא רוצה גם אחת כזאת ?
:)

• הוסף לסימניות
אצלי העגלות מתקפלות, כך שהן נכנסות יפה מאוד מתחת למיטת תינוק (וולן שמכסה בתכנון), וכן גם מכסח דשא. גם לבימבה ב"ה מצאנו נישה כלשהי. הבעיה באופניים.
לדעתי, לאף אחד אין פתרון לזה, והדבר היעיל ביותר הוא תכנון נכון של החדר. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור פינות מעניינות לפריטים האלו בעיצוב מיוחד ומותאם אישית.

בחדר בנות למשל יש אפשרות לעשות כוורת גבס לספרים, משחקי קופסא וכו' שהחלק התחתון (מהרצפה עד המדף הראשון) בגובה העגלות והבימבות. מחברים מוט וילון ישן עם וילון ורוד מבד חצי שקוף שמסתיר את כל הבלאגן שמאחוריו בצורה דקורטיבית ונעימה.

אפשר לִבְנוֹת רהיט מעץ או מקרטון ממוחזר שהוא כמין שידה (שמעליה תהיה מראה למשל). הרעיון ברהיט הזה יהיה שהמשטח שלו יהיה בעצם בנוי משני משטחים. משטח אחד קבוע ומשטח אחד שיורד ב-90 מעלות ומסתיר את מה שמתחת לשידה בעצם. זה לא משהו מסובך וגם לא אמור לעלות יקר.

הרעיונות האלו הם סתםם רעיונות שעלו לי עכשיו בראש (אולי בגלל שיש לי בנות, מי יודע...) אבל החוכמה היא לחשוב מחוץ למסגרת, לקחת חומרים שלא בהכרח תמיד משמשים למטרה שאנו מעוניינים בה וליצור מהם פתרונות מקסימים ודקורטיביים. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אצלנו אני מסדרת קבוע את המיטות בצורת ר' כשאחת מתחת לשניה ואז נוצר לי חלל בגודל של חצי מיטה בשביל הבימבות והעגלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;439934:
אתה לא מכיר את המרפסות שמסביב לגדר תלויים עגלות, בימבות, קורקינטים ועוד ככל העולה על רוחך?
מסוכן מדי. לטעמה של אשתי.

• הוסף לסימניות

הכל דוהה וחבל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;439940:
אצלי העגלות מתקפלות, כך שהן נכנסות יפה מאוד מתחת למיטת תינוק (וולן שמכסה בתכנון), וכן גם מכסח דשא. גם לבימבה ב"ה מצאנו נישה כלשהי. הבעיה באופניים.
לדעתי, לאף אחד אין פתרון לזה, והדבר היעיל ביותר הוא תכנון נכון של החדר. בהצלחה!
עד עכשיו באמת חלק מה"חניון" היה שם (אין מצב שהההכל יהיה שם), אלא שיש בתכנון לפרק את מיטת התינוק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;439945:
אפשר ליצור פינות מעניינות לפריטים האלו בעיצוב מיוחד ומותאם אישית.

בחדר בנות למשל יש אפשרות לעשות כוורת גבס לספרים, משחקי קופסא וכו' שהחלק התחתון (מהרצפה עד המדף הראשון) בגובה העגלות והבימבות. מחברים מוט וילון ישן עם וילון ורוד מבד חצי שקוף שמסתיר את כל הבלאגן שמאחוריו בצורה דקורטיבית ונעימה.

.
רעיון נחמד, אבל לא נראה לי אקטואלי בשבילי. יש כמות יותר מדי גדולה של פריטים להכניס מתחת כוורת. חוצמזה, גם לכוורת צריך מקום...
נכתב ע"י eden7115;439945:
אפשר לִבְנוֹת רהיט מעץ או מקרטון ממוחזר שהוא כמין שידה (שמעליה תהיה מראה למשל). הרעיון ברהיט הזה יהיה שהמשטח שלו יהיה בעצם בנוי משני משטחים. משטח אחד קבוע ומשטח אחד שיורד ב-90 מעלות ומסתיר את מה שמתחת לשידה בעצם. זה לא משהו מסובך וגם לא אמור לעלות יקר.
אם הבנתי אותך נכון, זה מין ארון כזה. יש כאלו שמשתמשים בו לכלי מיטה וזה מאד פרקטי.
אני לא בטוח שזה יכול לשמש גם לאופניים בימבות עגלות וכו'.
בכל אופן תודה על המחשבה.

• הוסף לסימניות
לא, זה לא ארון מכיוון שאין לו בסיס.
זו בעצם שידת עץ בצורת ח' שהפלטה העליונה שלה כפולה ויכולה לרדת ב-90 מעלות עד הרצפה וכך היא מסתירה את החלל שמתחת לשידה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ראיתי בגן ילדים מדף רחב עשוי מרשת ברזל לבנה (מסוג הסלסלות הפנימיות של הארונות) לאורך כל הקיר סמוך לתיקרה, עליו חנו כ-8 בימבות בגדלים שונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיות;440682:
ראיתי בגן ילדים מדף רחב עשוי מרשת ברזל לבנה (מסוג הסלסלות הפנימיות של הארונות) לאורך כל הקיר סמוך לתיקרה, עליו חנו כ-8 בימבות בגדלים שונים.
איך הם היו תלויים ? איפה משיגים ? האם זה יפה לעין ? דקורטיבי ? תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה