מידע שימושי איטום/ החלפת גגון ישן- מי ומי

• הוסף לסימניות
יש לנו גגון אזבסט ישן שמהברגים בו הוא מחובר למסגרת נכנס מים.
בעיקרון יעצו לנו להחליף את הגגות אבל הדירה כבר נמכרה וחבל לנו להשקיע עכשיו 3000
(התחייבנו שאין נזקי מים ואם יש נתקן)
בקיצור
מי מתקן גגות ישנים מחוררים?
מי מחליף גגות בלי לקרוע את הכיס?
באזור המרכז

• הוסף לסימניות
מקפיצה לצהרים

• הוסף לסימניות
לתקן = להחליף
יש כל מיני חמרי איטום בטמבור שאפשר להתייעץ ולקנות
למשל ספרי מתנפח שאוטם יפה נגד מים[
או מוצר של יעקובי ספריי גומי שאוטם חורים קטנים

• הוסף לסימניות
למשל ספרי מתנפח שאוטם יפה נגד מים[
אמר לי מוכר בטמבור (אחד שבאמת מבין) שהצף הנ"ל טוב לשנה הראשונה אח"כ הו עושה צרות
אבל אני הייתי מנסה לשים סיכה בנדיבות באזור הבורג אם זה אכן רק סביב הבורג

• הוסף לסימניות
יש דבק מיוחד לאיטום חורים ליד ברגים
משתמשים עם זה לפעמים לסירות וכדומה, עולה כמה עשרות שקלים,
אני קניתי בטמבור, והוא מתקשה בדקות ספורות, ומאד נוח
ומחזיק שנים.

• הוסף לסימניות
באמת כמו שכבר אמרו אל תנסו אפי' עם קצף פוליאוריתן הוא לא מספיק נדבק, וגם מתייבש מאוד מהר בשמש ונהרס.
הדבק שמדברים כאן עוד מדובר על סופר 7 (30 ש"ח) או המקביל של סיקה. אך אני ממש סקפטי לגבי מציאת איש מקצוע שיסכים להתעסק עם זה.
על איזה גודל גג מדובר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה