דרוש מידע איטום מרפסת מעל המרצפות

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע על איטום שעושים במרפסת בלי להוציא את הקרמיקה אלא מעל הקרמיקה?
זה עובד טוב ? אין נזילות?
כמה זה יקר?
יש לכם המלצה על מישהו שעושה את זה ?
תודה!

• הוסף לסימניות
אל תתקמצן על חשבון השכנים...

• הוסף לסימניות
אל תתקמצן על חשבון השכנים...
דבר ראשון רואים שאתה לא יודע מה זה בכלל...
דבר שני אני לא מתקמצן אני צריך לעשות איטום רק מעל 6 קרמיקות ולא מצאתי תואם אז להחליף את כל המרפסת שזה 25 מטר?
אולי תתרום לי אל תתקמצן....

• הוסף לסימניות
יש לוולך תעשיות איטום מעל הרצפה תעשה גוגל והם יתנו לך יעוץ

• הוסף לסימניות
דבר ראשון רואים שאתה לא יודע מה זה בכלל...
דבר שני אני לא מתקמצן אני צריך לעשות איטום רק מעל 6 קרמיקות ולא מצאתי תואם אז להחליף את כל המרפסת שזה 25 מטר?
אולי תתרום לי אל תתקמצן....
סתם לא התכוונתי פשוט השכן שמעלי מורח כל יום סוג סיליקון אחר ושואל אם הסתדר...
דבר שני תסביר יותר...
איטום במקום מרצפת? או בין המרצפות....?

• הוסף לסימניות
@אבו מאיר אם תמצא פתרון תפרסם בבקשה אני סובל מהמרפסת של השכנים שנים ואין עם מי לדבר

• הוסף לסימניות
קיים בשוק רובה אפוקסי שזה קשה לביצוע וזה עוזר לכם שנים

יש גם חומר שנקראת סילר שקוף
מחברת MALER ועל זה גם אמרו לי שזה עוזר לכ3 4 שנים

פעם דיברתי עם כימקאית שמבינה בנושא ואמרה לי שקיים איזהו חומר נוסף אבקתי שמפזרים על הריצוף ועוברים על זה עם מים. וזה אמור לפתור בעיה זה לשנים רבות רק היבנתי שזה חומר מאוד יקר.

בהצלחה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה