דרוש מידע איטיות באינטרנט סיבים של אתרוג - מישהו ?

• הוסף לסימניות
כן,
גם לי זה קרה עכשיו.
כיביתי את 'הסיבים' ולאחר 20 שניות הדלקתי שוב...

לקח חצי דקה והסתדר...
(שימי לב שלאחר שאת מדליקה בחזרה, הנורות הירוקות נדלקות)

תמיד כשזה קרה לי, אמרו לי בתמיכה הטכנית לעשות ככה. ומאז, כשזה קורה (לעיתים רחוקות),
אני קודם כל עושה את התהליך הנ"ל, ובד"כ זה מסתדר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כן,
גם לי זה קרה עכשיו.
כיביתי את 'הסיבים' ולאחר 20 שניות הדלקתי שוב...

לקח חצי דקה והסתדר...
(שימי לב שלאחר שאת מדליקה בחזרה, הנורות הירוקות נדלקות)

תמיד כשזה קרה לי, אמרו לי בתמיכה הטכנית לעשות ככה. ומאז, כשזה קורה (לעיתים רחוקות),
אני קודם כל עושה את התהליך הנ"ל, ובד"כ זה מסתדר.

איך מכבים? {אינטרנט אתרוג בראוטר},
עובד זוועה!

• הוסף לסימניות
הציעו לי לעבור לסיבים של אתרוג בעלות של 90 ש"ח כרגע יש לי נסטיק
שאלתי 1. האם זה באמת יותר מהיר ושווה לעבור
2. יש לי כרגע נט פרי האם יפריע לעשות סינון על סינון [חשבתי לעשות רימון וע"ז נטפרי אבל רימון עולה 100 שח]
תודה

• הוסף לסימניות
הציעו לי לעבור לסיבים של אתרוג בעלות של 90 ש"ח כרגע יש לי נסטיק
שאלתי 1. האם זה באמת יותר מהיר ושווה לעבור
2. יש לי כרגע נט פרי האם יפריע לעשות סינון על סינון [חשבתי לעשות רימון וע"ז נטפרי אבל רימון עולה 100 שח]
תודה
1. תשתית (כלשהי) הרבה יותר מהיר מאשר נטסטיק, ובטח כשמדובר על סיבים
2. אי אפשר סינון על סינון, נטפרי אפשר רק דרך משווקים של נטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה