עזרה איטיות בטעינת האתר של פועלים

• הוסף לסימניות
בחודשים האחרונים אני שם לב שהאתר של פועלים לא נפתח לי עד שאני לא מרענן את העמוד לפחות 3 פעמים (ולפעמים 6 ו-7....)
אני לא יודע אם הם עשו שינוי בצורת הטעינה של האתר (כמה חומר ייטען בדף הבית)
זה ממש לא אפשרי להמשיך בצורה כזאת
אני יודע שאין לי קליטה מי יודע מה בבית
אבל זה לא איטי ברמה הזאת בשום אתר אחר

עוד מישהו נפגש בזה?
יש למישהו רעיון איך להתגבש ולפנות לפועלים בבקשה להסדיר את הענין?

נ.ב. כבר ניסיתי את העצה להכנס לא דרך סימניות ולמחוק את היסטורית הגלישה, וזה לא עזר...

• הוסף לסימניות
בחודשים האחרונים אני שם לב שהאתר של פועלים לא נפתח לי עד שאני לא מרענן את העמוד לפחות 3 פעמים (ולפעמים 6 ו-7....)
אני לא יודע אם הם עשו שינוי בצורת הטעינה של האתר (כמה חומר ייטען בדף הבית)
זה ממש לא אפשרי להמשיך בצורה כזאת
אני יודע שאין לי קליטה מי יודע מה בבית
אבל זה לא איטי ברמה הזאת בשום אתר אחר

עוד מישהו נפגש בזה?
יש למישהו רעיון איך להתגבש ולפנות לפועלים בבקשה להסדיר את הענין?

נ.ב. כבר ניסיתי את העצה להכנס לא דרך סימניות ולמחוק את היסטורית הגלישה, וזה לא עזר...
גם אצלי. לא צריך לרענן הוא בסוף נפתח, נראה שנעצר אבל זה פועל

• הוסף לסימניות
ברוך שכיוונת....
בדיוק היום חשבתי לפתוח אשכול בנושא, אחרי אין ספור פעמים שאני נתקל בבעיה הזאת.
יצויין, שאצלי בעיית האיטיות זה רק בכניסה לחשבון האישי, ולא בכניסה לאתר של הבנק.(בהתחלה)

• הוסף לסימניות
גם אצלי. לא צריך לרענן הוא בסוף נפתח, נראה שנעצר אבל זה פועל
מסכים עם כל מילה
מה שכן שמתי לב שאם במקום לחכות בסבלנות פותחים עוד חלון בגוגל זה מאט את ההליך עוד יותר
לא צריך לרענן מחכים קצת
מקישים בעכבר (תנסו לא להקיש. אין סיכוי...😉)
וזה נפתח

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים
בדיעבד גם אני שמתי לב לזה שפשוט צריך לחכות וזה נפתח לבד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה