דרוש מידע אייך אפשר לתפוס כזה נס...

• הוסף לסימניות
החטוף המשוחרר עומר שם טוב מספר:
שעשה קידוש במשך 5 חודשים על בקבוק מיץ ענבים,
שלא נגמר ולא התקלקל... לא נתפס
הניסים של דורינו.
"למרות הסבל, עומר שמר על אמונתו והחזיק מעמד בזכות הקשר שלו לקדוש ברוך הוא. "הוא ואיתי עשו קידוש בשבי. עם אותו בקבוק מיץ ענבים הוא אמר שהוא הספיק לעשות איתו 5 חודשים אחרי קידוש", סיפר אביו. אמו הוסיפה: "הוא אמר לי, 'אמא, זה היה בדיוק כמו נס כד השמן בחנוכה, וזה הספיק לי לחמישה חודשים שעשיתי קידוש כל יום שישי'".
מישהוא יוכל להסביר את זה בכללל

• הוסף לסימניות
הניסים של דורינו.
"למרות הסבל, עומר שמר על אמונתו והחזיק מעמד בזכות הקשר שלו לקדוש ברוך הוא. "הוא ואיתי עשו קידוש בשבי. עם אותו בקבוק מיץ ענבים הוא אמר שהוא הספיק לעשות איתו 5 חודשים אחרי קידוש", סיפר אביו. אמו הוסיפה: "הוא אמר לי, 'אמא, זה היה בדיוק כמו נס כד השמן בחנוכה, וזה הספיק לי לחמישה חודשים שעשיתי קידוש כל יום שישי'".
מה יש להסביר?
קוראים לזה נס!!!

• הוסף לסימניות
הניסים של דורינו.
מטורףף, אפשר את המקור?
למה זה לא מפורסם בכל פינה?!

• הוסף לסימניות
הם עשו קידוש
הם גם שתו את זה וזה לא נגמר?
או שטעמו קצת כל שבוע והחזירו לבקבוק?

• הוסף לסימניות
הם עשו קידוש
הם גם שתו את זה וזה לא נגמר?
או שטעמו קצת כל שבוע והחזירו לבקבוק?
לפי מה שפורסם בזמנו מהחטוף איתי רגב
שעשה את הקידוש ביחד עם עומר שם טוב
הם טעמו קצת כל שבוע והחזירו לבקבוק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפי מה שפורסם בזמנו מהחטוף איתי רגב
שעשה את הקידוש ביחד עם עומר שם טוב
הם טעמו קצת כל שבוע והחזירו לבקבוק
לפי מה שאני זוכר שפורסם בהתחלה,
הם עשו קידוש ע"י שמילאו את הפקק של הבקבוק.

בכל אופן העובדה שהיה להם מיץ ענבים
ולא לקחו את זה מהם [כנ"ל]
זה לבד חסד ורחמים מאת המשגיח עלינו מלמעלה.

• הוסף לסימניות
קודם כל וואו, וואו...
עכשיו, בלי לשפוט....
אולי יש בעיה של יין נסך??

• הוסף לסימניות
ביין/מיץ ענבים 'מבושל' אין כלל בעייה של יין נסך

• הוסף לסימניות
זה היה מיץ ענבים של ספרינג או משהו בסגנון
וגם, מי אמר שזה לא היה מקולקל?
הם אכלו פיתות רקובות ואוכל לא אוכל כל הזמן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה