דרוש מידע אייך פלאפון תומך כשר עם סים כשר מקבל הודעות sms?

• הוסף לסימניות
אייך יכול להיות?

• הוסף לסימניות
זה לא יכול להיות!
אם יש רק סיים כשר אי אפשר לקבל SMS (חוץ ממתי שמשהו משאיר הודעה קולית בתא קולי ואז זה מראה שהתקבל SMS מתא קולי שבו רשום המספר של מי ששלח הודעה קולי )

• הוסף לסימניות
הזוי, גם אצלי בימים האחרונים התחלתי לקבל הודעות - אבל רק מהאתר "קליק טויס"
(נוקיה 3310 , סלקום)

• הוסף לסימניות
אני עם נוקיה C2 כשר 100% ובימים האחרונים קיבלתי הודעות SMS (ממפלגות חילוניות)
לא יודעת איך זה יכול להיות??? משהו ממש מוזר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כשהיה לי נוקיה C2 (כשר למהדרין עם חותמת מקורית וסים כשר), הייתי מקבלת סמסים מדי פעם מחברות מסחריות וארגונים.
ההתראה על הודעת הSMS הייתה קופצת על המסך, ואם לא פתחו אותה מיד - הSMS היה נעלם ואיננו.

• הוסף לסימניות
הגיוני
עם נוקיה 215 וסלקום
מקבלת הודעות ולא יכולה לענות.
דווקא שימושי וטוב בעיקר של גוגל קודים וכאלה.

• הוסף לסימניות
אולי יועז הנדל עשה משהו בעניין...;)

• הוסף לסימניות
לי יש סלקום וקיבלתי מקידי שיק הודעה

• הוסף לסימניות
וכל ההודעות מתחילות ב055

• הוסף לסימניות
אני מחפש כזה פלאפון כי במיל הם מבקשים קוד אימות ונותנים רק בהודעה SMS

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה