איירבראש - עשרות ציורי רחוב מדהימים

• הוסף לסימניות
המטילים מתארים סחרחורת נוראה...

• הוסף לסימניות
בתמונות זה נראה מדהים!
מענין איך זה במציאות?

• הוסף לסימניות
אין מילים!!!!

פשוט מדהיםםםםםםםםם
הייתי אומרת מטררררריייףףףף!!!!

• הוסף לסימניות
רובם וכמעט כולם לא מצוירים באיירבראש אלא במכחולים ,

• הוסף לסימניות
לראשונה בארץ יש אתמול והיום פסטיבל ציורי מדרכות ברמת השרון.
מדובר בהרבה מאד ציורי רחוב על מדרכות, וגם אמנויות שמשתלבות עם הנוף.
הייתי שם אתמול, והיה פשוט מדהים!! לכל חובבי האומנות והציור, זה פשוט מומלץ.
יש שם הרבה מאד איורי מדרכה בתלת מימד ממש כמו כאן באשכול, ואנשים מצטלמים שם.

אפשר להביא ילדים להצטלם זה מאד מוצלח.

אני לא יכולה להעלות תמונות, כי בכולן יש תמונות של נשים.

אבל ציירות שיגיעו לשם מאד יהנו, וגם צלמים/ות המעוניינים לתפוס פרספקיבות מעניינות יהנו ביותר.

הכניסה לשם היא ללא תשלום.
זה מתקיים ברחוב ביאליק ברמת השרון.

נהנתי מאד אתמול בערב, שווה, אסור לפספס.

• הוסף לסימניות
תודה על העדכון!
חלק מהציורים נראים כ"כ אמיתיים שקשה לתפוס שזה לא תלת מימד!!!
מענין איך השיטה, הרי מנקודת המבט של הצייר כשהוא מצייר -
זו לא הזווית הנכונה לצייר... נו, מסובך להסביר אבל בטח הבנתם את הקושיה.

• הוסף לסימניות
שירי, את מתכוונת ליכולת של הצייר 'לשבור' את שטח הציור, ולצייר לעומק, תלת מימדי, נכון?
אני חושבת שזה עיקר הגדולה של הציורים. ואני ממש לא בטוחה שזה הרבה יותר זול מעשר דקות שידור.
זה לא איזה צייר בודד שמחליט להתיישב ולקשקש. זה צוות שלם שמתכנן ומעצב והרבה פעמים גם יותר ממבצע אחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה