אייר בראש-נופים

• הוסף לסימניות
מקבץ ציורי אייר בראש של תלמידים, צויירו
בתום קורס הכשרת ציירי קירות מקיף באייר בראש
חוו דעתכם, חלק מהציירים מסתובבים פה בפורום.
גודל הציורים 2 מ' גובה על 1.20 מ' רוחב.

אקריל
בית הספר למקצועות האייר-בראש
ירושלים-בני ברק-אשדוד
077-40-70-201

פתיחת קבוצות לקורס אייר בראש השבוע!! הזדרזו להרשם!!
מסלול גברים ומסלול נשים​

קבצים מצורפים

• IMG_7378.JPG
    IMG_7378.JPG
    KB 39.8 · צפיות: 53
  • IMG_7377.JPG
    IMG_7377.JPG
    KB 42.7 · צפיות: 49
  • IMG_6479.JPG
    IMG_6479.JPG
    KB 56.9 · צפיות: 79
  • IMG_7389.JPG
    IMG_7389.JPG
    KB 41.5 · צפיות: 73
  • הוסף לסימניות
מקסים מקסים מקסים!

נראה לי שאני באה לצייר אצלך אחד כזה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;2230984:
מקסים מקסים מקסים!

נראה לי שאני באה לצייר אצלך אחד כזה :)

ברוכה הבאה!!
יהיה כיף לראות את הביצועים המרהיבים שלך גם בגרסת אייר בראש:))

• הוסף לסימניות
יפה!
הכי אהבתי את השלישי

• הוסף לסימניות
ממש יפה!! :)

• הוסף לסימניות
מקסים, איזה יופי!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה