פלוניתאלמונית
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
בלונדי איך אני יוצרת קשר איתם בעזרת ההודעות במייל
את נכנס לעלי אקספרס ובודקת בצדדים או איפה שכתוב שם המשתמש, אמור להיות כתוב הודעה שלא נקראה או כמה הודועות, או כאת פותחת את הקטרקוריה של מרכז ההודעות ושם יש לך אפשרות להתכתב עם כל מוכר שהוא, ובהזמנות הבאות אולי תנסי לפתוח חשבון חדש, או שתנסי לעשות סקירה כלליתבלונדי איך אני יוצרת קשר איתם בעזרת ההודעות במייל
לי פעם יצא סיפור שאני גר בבני ברק וזה הגיע לי בגבעת שמואל, ויש כאלו שגרים בביתר וזה מגיע להם באלון שבות, אז דבר ראשון בדרך כלל דואר ישראל שולחים קישור ובו הם שואלים לאיפה אתה רוצה לשלוח את המוצר ואתה יכול לבחור, ב' אתה יכול לא לקחת ולעשות סכסוך שלא הגיע ולקבל את הכסף בחזרה, ואז להזמין חדששכנעתי את אחותי לקנות באלי ובגלל הסיפור הנ"ל החבילה נשלחה למושב מרוחק וכנראה תוחזר לסין
האמת, נמאס...
כבר הפסקתי ליכנס לקישור הזה.....בדרך כלל דואר ישראל שולחים קישור ובו הם שואלים לאיפה אתה רוצה לשלוח את המוצר
צ'יטה.לי פעם יצא סיפור שאני גר בבני ברק וזה הגיע לי בגבעת שמואל, ויש כאלו שגרים בביתר וזה מגיע להם באלון שבות, אז דבר ראשון בדרך כלל דואר ישראל שולחים קישור ובו הם שואלים לאיפה אתה רוצה לשלוח את המוצר ואתה יכול לבחור, ב' אתה יכול לא לקחת ולעשות סכסוך שלא הגיע ולקבל את הכסף בחזרה, ואז להזמין חדש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //