כללי איך אני בעיצוב מודעת תחת לחץ זמן?!

• הוסף לסימניות
מה שבטוח
הצלחתם להעביר את המסר.

מודעה יפה.

• הוסף לסימניות
לדעתי, וזוהי רק דעתי האישית...

לא כדאי להשוויץ ברמת ההספק והתשלום בפורום פתוח...
במקרה הלקוח יכול להחשף לזה ותמיד יש את הלקוחות שלא מבינים גרוש בגרפיקה, ויגידו, 7 דקות ועל זה סחטת אותי??...
מי שגרפיקאי יבין אותך וילחץ לך על הפעמון, מי שלא, לא אמור להיחשף לזה.
בהצלחה!!!
אה.. כמעט שכחתי את הביקורת הבונה...
מודעה יפה מאוד!!
לא עשיתי הגהה אבל גם אם יש זה לא נורא, זה עבודה של הלקוח...
ובהתאם ללו"ז המצומצם שיש לי"ט כסלו...
7 דקות, אתה פשוט אלוף!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elshco11;1873119:
לא כדאי להשוויץ ברמת ההספק והתשלום בפורום פתוח...
במקרה הלקוח יכול להחשף לזה ותמיד יש את הלקוחות שלא מבינים גרוש בגרפיקה, ויגידו, 7 דקות ועל זה סחטת אותי??...

אני לא מודאג מזה כי עדכנתי מראש את הלקוח שזה תעריף לחץ והוא הסכים (וחוצמזה הוא חבר שלי..)

• הוסף לסימניות
מקסים (בשביל 7 דקות)
האותיות הצהובות בכוונה צפופות?
וכן המילים כסלו וגאולה נפגשות זה עושה צפוף בעיניים

בהצלחה

• הוסף לסימניות
עבודה מצוינת בלי קשר למשך הזמן.
ועם קשר... אז בכלל אליפות!!

• הוסף לסימניות
נו ולזה הרבי חינך??? מה עם ביטול היש של בעל הגאולה כה לימד אותנו???
מדוע צריך להוציא את העיניים???

וכי מה זה אומר??? וכי אנו לא יודעים שיש מודעות שלוקח שעות???
אז לפעמים הלחץ והסייעתא דשמיא והכישרון מסייע בידנו להוציא מודעה איכותית ב7 דקות, אז מה זה אומר על כל המודעות???

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה זה משנה ללקוח כמה זמן עבדת, משנה תכל'ס מה שהוא קיבל
עבודה מקסימה
מה זה הפונט היפה הזה? אני לא מזהה אותו, ודי אוהבת אותו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1873624:
מה זה הפונט היפה הזה? אני לא מזהה אותו, ודי אוהבת אותו

קרליבך ואוריגימי
(פונטביט 2016)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה