עזרה איך אני יוצרת קשר עם שרות לקוחות פייפאל? מסתובבת סביב עצמי ולא מצליחה

• הוסף לסימניות
חפרתי את האתר.
זורק אותי ממקום למקום
ודבר הכי פשוט כמו מס' התקשרות
או כתובת מייל

אין!

מה עושים????
חייבת לבטל חיוב גדול מחו"ל

תודה למסייעים!

• הוסף לסימניות
אולי יעזור לך

• הוסף לסימניות
אם יש לך חשבון יש בתוך אפשרות פניה מתוך החשבון
ואם לא מצרפת כתובת שהתכתבתי אתם מזמן:
service#paypal.co.il‏ <service$paypal.co.il‏>

• הוסף לסימניות
אולי יעזור לך
זה ,זה מה התכוונתי ,זורק אותי כמו כדור.
אם יש לך חשבון יש בתוך אפשרות פניה מתוך החשבון
ואם לא מצרפת כתובת שהתכתבתי אתם מזמן:
service#paypal.co.il‏ <service$paypal.co.il‏>
אנסה, ואעדכן

תודה !!!!

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי מהם תשובה תוך 24 שעות בפעמיים שפניתי אליהם

• הוסף לסימניות
יש אופציה לטלפון או מייל.
עקרונית אם בחשבון שלך מצוין שהמוכר אישר את העיסקה
אין אפשרות לעצור תשלום.
הצלחות

• הוסף לסימניות
וזו לשון ההודעה: מה עושים?

תודה שפנית אלינו.

אנו רוצים לעזור לך במהירות וביעילות ככל האפשר, אך איננו יכולים לענות על הודעות דוא"ל שנשלחו לתיבת הדואר הלא מפוקחת הזו.

www.paypal.com קשר בטלפון או בדוא"ל היכנסו ל www.paypal.com ולחצו על עזרה www.paypal.com קשר בתחתית העמוד.

אם אתה יוצר איתנו קשר מכיוון שאתה לא מצליח להיכנס לחשבונך, אנא התקשר אלינו.

פייפאל

דוא"ל זה נשלח אליך על ידי הגורם המתקשר להסכם המשתמש שלך, PayPal Inc, PayPal Pte. Ltd או PayPal (אירופה) S.à rl et Cie, SCA Société en Commandite par Actions, משרד רשום: 22-24 Boulevard Royal L-2449, לוקסמבורג RCS לוקסמבורג B 118 349.

-------------------------------------------------- ----------------------
הערה: כמו תמיד, ודא שאתה מתחבר לדף PayPal מאובטח על ידי חיפוש ' https://www.paypal.com/ ' בתחילת כתובת האתר.

• הוסף לסימניות
חפרתי את האתר.
זורק אותי ממקום למקום
ודבר הכי פשוט כמו מס' התקשרות
או כתובת מייל

אין!

מה עושים????
חייבת לבטל חיוב גדול מחו"ל

תודה למסייעים!
1612689785781.png

• הוסף לסימניות
למי שיראה את זה מתי שהוא - זה המספר שלהם:
037217990

ניתן לראות את זה באתר כאן כשמחוברים לחשבון:

• הוסף לסימניות
מניסיון יש להם שירות לקוחות מאוד נחמד
בעברית בטלפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה