דרוש מידע איך אני יכול להוציא בורג מדופן / קרש כשהו משופשף לגמרי?

• הוסף לסימניות
יש לי כמה ברגים שתקועים לי בדופן או בקרש שהאיקס שלהם משושפש לגמרי ודי דומה לעיגול בפנים.
אשמח למידע איך אפשר להוציא את זה מבלי להרוס את הדופן

• הוסף לסימניות
צריך ללכת לטמבור ולבקש "סט חולץ ברגים שחוקים"
זה נראה כמו בתמונה
W_960_e1a71b213489cba51b29bf7e2ce11d3b.jpg

• הוסף לסימניות
או עם בורג פס שיתפוס את רוחב העיגול מצד לצד זה בערך של טסטר או קצת פחות

• הוסף לסימניות
לקדוח עליו פס ואז עם מברג

• הוסף לסימניות
אני מייצר פס עם נגיעה קלה של דיסק דק לברזל, ואז מבריג החוצה עם מברג פס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם, הסתדרתי.
למי שיבוא לסיטואציה שלי:
לא השתמשתי בדיסק ולא ניסיתי את הערכה המיוחדת של חילוץ ברגים.
רציתי להשתמש בדיסק אבל קיבלתי המלצה ממי שעוסק בתחום שלמי שאין נסיון בזה כדאי להיזהר.

מה שעשיתי הוא :
הברגים שבלטו החוצה אפילו קצת תפסתי אותם חזק עם פלייר פטנט וסובבתי אותם החוצה, הברגים שלא בלטו החוצא הברגתי מהצד בורג ויצרתי כעין בור סביבם ובבור הזה עשיתי את אותה הפעולה אם הפלייר פטנט.

קבלתי גם המלצה לקדוח לתוך הבורג וככה להרוס אותו ולהוציא את השברים - אך מכיוון שלא היה לי מקדחה לא ניסיתי.
יש גם שיטה על ידי גומייה - ניסיתי ולא עבד לי בכלל.
וכמובן התפללתי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה