עזרה איך אני מאפס את הסיסמה של הראוטר האלחוטי

• הוסף לסימניות
יש לי מודם אלחוטי של חברת airtel וכנראה כשהתקנתי פעם הראשונה עשיתי סיסמה וכעת אין לי מושג מהי, מי יודע איך אפשר לאפס את הסיסמה בכדי שאוכל לפתוח את התוכנה ולראות את הסיסמה של הwifi/
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אתם מצליחים להיכנס לתוכנה ? הסיסמה אמור להיות admin
ושם אפשר לשנות את הסיסמה, הסיסמה של הוויפי רשום בתוך המודם wifi kay.

• הוסף לסימניות
אתם מצליחים להיכנס לתוכנה ? הסיסמה אמור להיות admin
ושם אפשר לשנות את הסיסמה, הסיסמה של הוויפי רשום בתוך המודם wifi kay.
הסיסמה admin לא תקינה, כנראה ששיניתי פעם את הסיסמה, ועכשיו הוא לא נותן לי ליכנס לתוך התוכנה של המודם

• הוסף לסימניות
הסיסמה admin לא תקינה, כנראה ששיניתי פעם את הסיסמה, ועכשיו הוא לא נותן לי ליכנס לתוך התוכנה של המודם
מאפסים אותו, פותחים את המודם שם יש חור קטן כתוב לידו reset ולוחצים בתוך החור כשהמודם דלוק כ-5 שניות וזה מאפס אותו, רק שימו לב שתצטרכו להגדיר מחדש APN, אם לא תגדירו זה לא יעבוד ככה"נ אחרי איפוס.

• הוסף לסימניות
מאפסים אותו, פותחים את המודם שם יש חור קטן כתוב לידו reset ולוחצים בתוך החור כשהמודם דלוק כ-5 שניות וזה מאפס אותו, רק שימו לב שתצטרכו להגדיר מחדש APN, אם לא תגדירו זה לא יעבוד ככה"נ אחרי איפוס.
איך מגדירים APN

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה