איך אני מורידה את הרדיו מנגן של סנסה???

• הוסף לסימניות
לבד אני לא יודעת, אבל אני קניתי והציעו לי בחנות בחינם, ויש גם הרבה גמחים ברחבי הארץ שעושים זאת בשמחה.

• הוסף לסימניות
זה אחרי שקניתי ואין לי סבלנות לחזור לחנות, חשבתי שאם בחנות עושים את השירות הזה בלי אמצעים מיוחדים, וכך גם בגמ"ח אז אולי יש כאן אחד שמוכר נגנים או אחד מבעלי הגמ"ח שמציעים את השירות הזה שיוכל להנחות גם אותי?

• הוסף לסימניות
העלתי לג'מבו מייל תוכנות להסרת רדיו:
לסנסה קליפ פלוס ניקרא remove radio
לסנסה קליפ ניקרא m30pg
סאנדיסק בכללי ניקרא sundisk

להורדת הקבצים לחץ כאן

• הוסף לסימניות
ג'מבו מייל מוחקים את הקבצים שמעלים אליהם אחרי כמה ימים, זאת אומרת שהקבצים לא נמצאים עכשיו בשרת.
אשמח מאוד יעלו את הקבצים שוב (וישלחו לי לינק <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>)
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
באיזה נגן מדובר?
וסתם כך, לא משנה באיזה נגן, בכדי שלא יוכלו להחזיר את הרדיו, עדיף ללכת לגמ"ח לניתוק רדיו באיזור מגורייך, ולנתק שם.
לבירור על גמ"ח באיזורך:
0737244004.
זה מענה ממוחשב.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

בקשר לרדיו הנגן.
1- תיכנסי להגדרות ושם תשני את המצב חיבור מUSB לMSC.
2- תורידי את הקובץ הנכון בקישורים המצורפים:

אם יש לך בנגן חריץ הרחבת זיכרון אז תורידי את זה:
https://sites.google.com/site/chasidinet/clppg.rar?attredirects=0

אם אין חריץ הרחבה, תורידי את זה:
https://sites.google.com/site/chasidinet/m30pg.rar?attredirects=0

3- תחלצי את הקובץ שהורדת מהRAR ותעתיקי לנגן.
עכשיו תנתקי בצורה בטוחה, המכשיר יבצע ריענון ואין רדיו.

בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה