כללי איך אני מורידה את הריבוע הלבן....

• הוסף לסימניות
מה בפורום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקל;938228:
למה הקובץ לא מתחלף לחדש??

לא מתמצאת בפרופילים כאן בפרוג.
אבל לפחות עכשיו זה מסביר למה לא הלך לך עם הקובץ png ששלחתי...

• הוסף לסימניות
אולי לא החלפתי במקום הנכון-שיניתי את זה -זה התחלף עכשיו??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקל;938233:
אולי לא החלפתי במקום הנכון-שיניתי את זה -זה התחלף עכשיו??

לא התחלף
אם היה מתחלף כשהיית עומדת על הקובץ היית רואה שם אחר לקובץ (וגם רקע שקוף)

• הוסף לסימניות
אוקי עכשיו הורדתי את הלוגו לגמראי....
עכשיו אני הולכת להכניס את הקובץ שרוחמה שלחה לי-בא נראה.....

• הוסף לסימניות
יש עריכת לוגו לדף הפרופיל, ויש עריכת סמל אישי.
זה בשני מקומות שונים בהגדרות הפרופיל.
את צריכה את התחתון

• הוסף לסימניות
:D :D :D הסתדרתי תודה לכולם ;) ;) ;)

• הוסף לסימניות
שלך לא טוב

• הוסף לסימניות
כמעט היו כאן 3 עם אותו תמונת פרופיל
רק שבשניה האחרונה ראיתי שאסור להעלות לוגו לא שלי אז ויתרתי על הרעיון....

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם-עזרתם לי המון
ובסוף הצלחתי......

• הוסף לסימניות
חזרתי לעצמי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה