כללי איך אני מצליח ליצור פחית בצורה שלבקבוק מהודר מזכוכית?

• הוסף לסימניות
פחית בצורה שלבקבוק מהודר מזכוכית?
במילים אחרות, אני רוצה לנסות לבצע רעיון מסויים שעלה לי למפעל וודקה, ובשביל זה אני רוצה ליצור פחית שתיה שתקבל את צורת הבקבוק.
(אם יש למישהו משהו מוכן אשמח לקבל גם אם זה מוגן בזכויות לפחות אני ינסה לחקות את הרעיון)
תודה רבה ושבת שלום

• הוסף לסימניות
הקפצה!
אין לאף אחד רעיון?

• הוסף לסימניות
אתה רוצה לייצר אותה בפוטושופ או באמיתי? :)

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה ליצור הדמיה.
תלת מימד זה המקום!

• הוסף לסימניות
ראשית תודה על התשובה.
שנית, מה זאת אומרת תלת מימד? בפוטושופ גם יש אופציה של 3D...
אפ יש משהו יותר מפורט - אשמח

• הוסף לסימניות
ראשית תודה על התשובה.
שנית, מה זאת אומרת תלת מימד? בפוטושופ גם יש אופציה של 3D...
אם יש משהו יותר מפורט - אשמח.
(עדיף מדריך מפורט תעשה א ב ג)

• הוסף לסימניות
בעיקרון יש בפוטושופ תלת אבל זה כמו לגרד את האוזן עם היד המקבילה.(במקרה הטוב.)
פרסמתי פה לא מזמן קישורים למדריכים באדובי TV תחפש אני בטוח שתמצא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה