כללי איך אני מתמודדת?

• הוסף לסימניות
מה עושים עם החוסר פורפורציה בגודל הפונט, בשני השורות שמתחת ללוגו???

קבצים מצורפים

• לוגויים.png
    KB 37.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
סתם, הפאנית יחודית נראה לי תקוע!!

• הוסף לסימניות
אפשר גם לכתוב רק יצרנית בלי פאות
הרי ברור שהיא מייצרת פאות כתוב למעלה אומנות הפאה לא?

אגב יצא לך בסוף משהו מאד נחמד
רק בסלוגן הייתי מוסיפה ככה:
(בגלל שהלוגו לא כ"כ קריא בקלות)
ייטי, סירוק, ייצור, קורסים והשתלמויות

• הוסף לסימניות
דוקא בעיניי זה מעולה. זה טוב שישי הרארכיה בין השם העיקרי לבין מה שהיא עושה עוד

• הוסף לסימניות
איך השינויים האלו?
הורדתי קו אחד בחלק התחתון של הלוגו,
ובעליון סגרתי את הקרניים ...

קבצים מצורפים

• לוגויים 2.png
    KB 32.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אם היא יצרנית פאות אז לכתוב "פאנית יחודית" מוריד מהערך שלה.
מיותר לחזור על המילה פאה ב-3 הטיות שונות
ולכן עדיף - יצור ועיצוב פאות, ולהשאיר הכל בשורה אחת.
הגרסה האחרונה של הלוגו ממש משודרגת.

• הוסף לסימניות
גם לדעתי המילה פיאות שחוזרת על עצמה יותר מדי מוריד מהערך.
אהבתי יותר שזה בשורה אחת..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הלוגו הראשון באשכול, יצר אצלי אסוסיאציה לקבוצות שיער שאבד לי בלוגו המפושט
יפיפה בעיניי וגם הירוק נהדר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה