איך אני עורך סרטון ולא מנפח את הגודל

• הוסף לסימניות
אני עורך סרטונים בשביל הבלוג שלי ואני עושה אותם עם windows media encoder עשיתי סרטון של עשרים דקות באיכות גבוהה וזה יצא 23 מגה לעשר פריימים לשניה.
הוספתי לו חמש שניות של מוזיקה בהתחלה דרך windows movie maker וזה הפך לשלושים פריימים לשניה וזה בmp4! איך אני עושה את זה בלי לנפח את הסרטון.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה בשם PowerDirector שלא משנה כלום מעבר להוספות.

• הוסף לסימניות
הורדתי אותה (יותר מ400 מגה) ועכשיו ערכתי סרטון,
זה היה הסרטת מסך מwindows media encoder של 30 דקות ושקל 40 מגה בייט (איכות גבוהה!), הירצתי אותו במהירות של X3 והוספתי לו קובץ מוזיקה של 5 מגה בייט שחוזר על עצמו 2.5 פעם.
והקובץ שיצא היה יותר מ200 מגה בייט, ייצאתי את זה להעלאה אוטומטית ליוטיוב כי שיערתי שזה הכי יתאים לסטריטינג ויצא 122 מגה בייט.
???
המקורי היה קצב 250 סיביות והתוצאה יצאה 8000 סיביות, אבל ניסיתי ביוצר הסרטים של ווינדוס לייצא במספר סיביות 750 ויצא מטושטש.
אפשר לראות את הקובץ פה:
http://artil.co.il/index.php/documentation/create-a-website-5-min

• הוסף לסימניות
צריך לשמור באותו פורמט בדיוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה