אני רוצה לעשות את העלים השקופים שמעל העוגה משהי יודעת איך? התמונה מהאתר cakefactory
L LR משתמש פעיל 4/11/20 הוסף לסימניות #1 אני רוצה לעשות את העלים השקופים שמעל העוגה משהי יודעת איך? התמונה מהאתר cakefactory
ק קדימה צעד משתמש מקצוען צילום מקצועי • עימוד ספרים 4/11/20 הוסף לסימניות #2 אם את כל השאר את יודעת - כיף לך ונראה לי שזה איזומלט ... כך אמרו המומחיות כאן על דברים דומים
מ מעבר לקשת משתמש פעיל 4/11/20 הוסף לסימניות #3 כן, זה איזומלט מישהי העלתה פה הדרכה. לא זוכרת מי. אבל לדעתי העוגה יפה גם בלי זה
י יבא משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי • 4/11/20 הוסף לסימניות #4 במקרה הזה זה נראה לי דפי אורז מיובשים לא איזומלט.
י יבא משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי • 4/11/20 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י מעבר לקשת: מישהי העלתה פה הדרכה. לא זוכרת מי. לחצ/י כדי להרחיב... אני
L LR משתמש פעיל 4/11/20 הוסף לסימניות #6 תודה על התגובות , סליחה על הבורות, אבל מה זה דפי אורז מיובשים ?
מ מעבר לקשת משתמש פעיל 5/11/20 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י יבא: במקרה הזה זה נראה לי דפי אורז מיובשים לא איזומלט. לחצ/י כדי להרחיב... אף פעם לא שמעתי על זה נכתב ע"י יבא: אני לחצ/י כדי להרחיב... תעלי קישור שווה להזכר
נכתב ע"י יבא: במקרה הזה זה נראה לי דפי אורז מיובשים לא איזומלט. לחצ/י כדי להרחיב... אף פעם לא שמעתי על זה נכתב ע"י יבא: אני לחצ/י כדי להרחיב... תעלי קישור שווה להזכר
י יבא משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי • 5/11/20 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י מעבר לקשת: תעלי קישור שווה להזכר לחצ/י כדי להרחיב... עוגה עם קישוט איזומלט >>> שיתוף חלמתי עליה כבר תקופה ארוכה, שוטטתי בפינטרסט בשביל לשאוב השראות וסוף סוף היא יצאה לפועל! תודה ל @יהודית שניאור האלופה על הצילום. www.prog.co.il
נכתב ע"י מעבר לקשת: תעלי קישור שווה להזכר לחצ/י כדי להרחיב... עוגה עם קישוט איזומלט >>> שיתוף חלמתי עליה כבר תקופה ארוכה, שוטטתי בפינטרסט בשביל לשאוב השראות וסוף סוף היא יצאה לפועל! תודה ל @יהודית שניאור האלופה על הצילום. www.prog.co.il