איך אני רואה סיומת של קבצים? די דחוף.

• הוסף לסימניות
הגדרתי את קבצי הוידאו שלי כך שיפתחו באופן אוטומטי בתוכנת BS PLAYER
ואת קבצי השמע שלי כך שיפתחו אוטומטית בתוכנת MEDIA PLAYER
כאשר סמלי הקבצים הם לפי התוכנה שבחרתי שבה יפתחו.

אם אני רוצה לדעת איזה סיומת יש לקובץ, לדוג', האם הוידאו הוא בסיומת avi או mpg איך אני יכולה לראות את זה בלי לפתוח את הקובץ?

כאשר אני עומדת על שם הקובץ בתיקייה הוא מראה לי בפרטים בצד שזה קובץ של bs player וגם כאשר אני נכנסת למאפייני הקובץ או עושה שהקבצים יוצגו עם "פרטים" זה שוב מראה לי שזה סוג קובץ של bs player אבל אני לא רואה איזה סיומת וידאו יש לזה.

מה הפתרון?
(יש לי windows wp אם זה משמעותי...)

• הוסף לסימניות
סיומת

בס''ד
לוח הבקרה-אפשריות תיקיה- תצוגה- לא לסמם V בהסתר סיומת.

קבצים מצורפים

• סיומת.PNG
    KB 55.5 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י SUTER;1040507:
בס''ד
לוח הבקרה-אפשריות תיקיה- תצוגה- לא לסמם V בהסתר סיומת.

יואו!!!!!
עזרת לי מאד!
פשוט וחלק.
(כמובן כשיודעים איפה להגדיר את זה;))

ממש, אבל ממש ממש, הושעת אותי מתסכול שכבר מלווה אותי זמן רב!
יישר כח גדול!

בפעם הבאה, אנצל את עוצמת הפורום המדהים הזה, מוקדם יותר... למה לצבור תסכולים???:confused: :D

• הוסף לסימניות
רק שימי לב שאת משנה שמות להיזהר לא למחוק את הסיומת,
כי אז ויינדוס לא יזהה באיזו תוכנה לפתוח את זה
(הקובץ לא נהרס, רק תצטרכי לפתוח ידנית או להוסיף שוב את הסיומת לשם קובץ)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה