איך אפשר לדעת אם אוזניית בלוטוס הזו מתאימה לC2?

• הוסף לסימניות
יש כאלו אוזניות בלוטוס שלא מתחברות כמו שצריך לכשרים, ןזה
"משדר" או רק מוזיקה - אם יש, או דיבור- שיחת טלפון וכו. האם זה מתאים"לשדר" את שניהם?
זה קורא לך בכול מכשיר??
זה מחבור לשתיי מכשרים??

• הוסף לסימניות
לא כתבתי שניסיתי ולא עבד, אלא שאלתי אם זה עובד -אם מישהו ניסה, - כדי שלא יקנו ויתאכזבו כי זה לא עובד טוב עם הטלפונים הכשרים.

• הוסף לסימניות
לא כתבתי שניסיתי ולא עבד, אלא שאלתי אם זה עובד -אם מישהו ניסה, - כדי שלא יקנו ויתאכזבו כי זה לא עובד טוב עם הטלפונים הכשרים.
תלוי איזה אוזניה ואיזה מכשיר
בכללי רוב האוזניות עובד גם המוזיקה וגם השיחות

• הוסף לסימניות
זה לא מה שהבנתי מהמוכרים בחניות ששאלתי את השאלה הזאת, לדוגמא: המוכר של באזר המציאות ברחוב זוננפלד בירושלים כך אמר לי.

• הוסף לסימניות
זה לא מה שהבנתי מהמוכרים בחניות ששאלתי את השאלה הזאת, לדוגמא: המוכר של באזר המציאות ברחוב זוננפלד בירושלים כך אמר לי.
אמרתי שרוב המכשירים ככה
לא יודע מי זה המוכר הזה ומה הוא יודע ומבין בכלל
פשוט שאת קונה אוזניה תבדקי אם זה תומך מוזיקה ושיחות
יש כאלה שרק תומכים שיחות

• הוסף לסימניות
הוא לא יודע מה זה כשר, מה זה טלפון כשר, ובקושי הוא יודע מה זה מדינת ישראל, ומה זה עברית, אז איך הוא יידע מה לומר לי?

• הוסף לסימניות
הוא לא יודע מה זה כשר, מה זה טלפון כשר, ובקושי הוא יודע מה זה מדינת ישראל, ומה זה עברית, אז איך הוא יידע מה לומר לי?
איזה מכשיר יש לך
כי ברוב המכשירים הכשרים אין מוזיקה בכלל

• הוסף לסימניות

כעת הזמנתי כזה בלוטוס של פיינבלו - ולצערי הוא עושה בעיות, מתנתק מיד בסוף שיחה, מתקשה להתחבר. פניתי למוכר באליאקספרס והוא השיב שהבלוטוס של זה מיועד לגירסה 4.0 והסי 2 יש לו בלוטוס גירסה 2.0 אם איני טועה.

• הוסף לסימניות
בC2 יש הרבה בעיות בבלוטוס
החלפתי כבר כמה סוגים
וכל פעם יש לי בעיה אחרת
אשמח מאור מי שידע מנסיון איזה סוג טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה