יהודי תמים
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
הכוונה היית שבסכום קטן (=שבדרך כלל הוא לטווח קצר), אבל ישר כח על הדיוק.אין קשר בין הסכום לתנודתיות. זה באחוזים.
מניות ומדדים הם תנודתיים בטווח זמן קצר.
הכוונה היית שבסכום קטן (=שבדרך כלל הוא לטווח קצר), אבל ישר כח על הדיוק.אין קשר בין הסכום לתנודתיות. זה באחוזים.
מניות ומדדים הם תנודתיים בטווח זמן קצר.
אם אתם רוצים ללמוד את נושא השקעות ערך (לא שיטת הגרפים) בצורה מקצועית ויסודית,איפה אפשר ללמוד על השקעות ערך במניות ? קורס מומלץ או ספר מומלץ בתחום.?
בבנק.איפה אפשר לקנות מניות(ואני יודע שניתן לפתוח חשבו בכל מיני מקומות אבל כשיש מבצעים עדיין דורשים 5000 ש"ח )ואני שואל על מי שרוצה להתחיל רק בשביל להתחיל ויש לו נגיד 100 ש"ח יש מקום שניתן לקנות כך
אובדן כמעט וודאי של כל הכסף המושקע!!!יש את אתר +500 שזה מ500 ש"ח אבל במסחר שם הוא במינוף גבוה אפשר להפקיד 500 ואז למשוך 400 ולהשקיע ב100
יש כאן בפורום המון מידע, תוריד את המדריך למתחילים בחתימה שלי.ממליצים על s&P 500
?
למישהו יש יותר מידע על זה מניסיון?
להשקעה לכמה זמן, ומה בערך התשואה?
בגרפים אתה יכול לראות מה שהיה, ולא מה שעתיד להיות.אני רוצה להשיע למשל 2000 שח למלא זמן
אני רוצה להרוויח מז כמה ישיותר ולא אכפת לי לחכות ואין לי עצבים ללמוד עכשיו כל שוק ההון יש משהו כזה עם גרפים איזה מניה עולה ואיזה יורדת איך מגיעים לגרפים האלה?
אשמח אם תוכלו ליצור איתי קשר במייל zkymsh4 @ gmail.com .אם אתם רוצים ללמוד את נושא השקעות ערך (לא שיטת הגרפים) בצורה מקצועית ויסודית,
אני ממליץ על קורס אישי אצל אדם וינשטיין,
מנסיון
אין קיצורי דרך בתחום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים