איך אפשר להטמיע קובץ אודיו במצגת פאוור פוינט?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכניס קובץ אודיו למצגת וכשאני מעבירה למחשב אחר שאין בו את הקובץ המוזיקה לא עובדת, השאלה אם יש אפשרות להטמיע את זה במצגת כדי שלא נצטרך להעביר עם המצגת את הקובץ מוזיקה??

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamaril;541896:
אני רוצה להכניס קובץ אודיו למצגת וכשאני מעבירה למחשב אחר שאין בו את הקובץ המוזיקה לא עובדת, השאלה אם יש אפשרות להטמיע את זה במצגת כדי שלא נצטרך להעביר עם המצגת את הקובץ מוזיקה??

תודה

ב"ה

לא נראה שאפשר:
אבל אולי בפורום של תוכנות מיקרוסופט אופיס השכן יש להם מה לומר

• הוסף לסימניות
אפי' בוורד אפשר...
אני לא יודע בדיוק כי אני פותח את התוכנה הזאת בד"כ לקריאה בלבד...
אפשר עם הוספת צליל בכרטיסייה הוספה, ויש שם הגדרות. יש עוד אפשרויות.
אגב, ב2010 האפשרויות התרחבו עוד יותר, וניתן להכין מצגת מרשימה ברגעים.

• הוסף לסימניות
אם זה לכל אורך המצגת, הכי טוב ונשלט זה להוסיף אובייקט MediaPlayer ולשלוט עליו ממאקרו.
אבל זה יותר מסובך מהנ"ל.

• הוסף לסימניות
אני לא מצאתי באפשרויות שם אפשרות להטמיע את האודיו, ומה הכוונה להוסיף MEDIAPLAYER ולשלוט עליו ממאקרו??

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לכווץ מצגת ב"ארוז ולך" ואז זה נכנס לתוכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה