איך אפשר להמיר סרט למצגת תמונות

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנית שאני צריכה בשביל בית ספר ויזניץ
אסור להם בכלל סרטים רק אם זה תמונה תמונה
איך אפשר לסדר בצורה הכי קצרה ואיכותית
תודה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
צרי קשר במייל למטה

• הוסף לסימניות
ניתן פשוט ביוצר סרטים-את יכולה ללחוץ "תמונה" כל פעם שבחרת פוזה...

• הוסף לסימניות
אפקט מוכן בפרימיאר POSTERIZE TIME

• הוסף לסימניות
לייצא מפרמייר לקבצי תמונה ולמחוק כל 50...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!!!
כמה לוקחים על מצגת של 25 דק'????

• הוסף לסימניות
עם האפקט הזה זה בדיחה אני באמת לא יודעת..

• הוסף לסימניות
מה אני לא יקח על זה תוספת תשלום??
בטח שכן, והם לא אמורים לדעת שיש אפקט כזה, שיחשבו שעבדת על זה ידני...
אני חושבת שמגיע לנו כסף גם על הידע המקצועי שלנו ולא תמיד לפי שעות, מי שיודעת לעבוד מהר, עם קיצורים או עם אפקטים מיוחדים מגיע לה על זה,
וכנראה שזה נושה הניתן לויכוח...

• הוסף לסימניות
בטח שכן, והם לא אמורים לדעת שיש אפקט כזה, שיחשבו שעבדת על זה ידני...
אני חושבת שמגיע לנו כסף גם על הידע המקצועי שלנו ולא תמיד לפי שעות, מי שיודעת לעבוד מהר, עם קיצורים או עם אפקטים מיוחדים מגיע לה על זה,
וכנראה שזה נושה הניתן לויכוח...
זה נכון גם כשלקוח מבקש ממני משהוא שאני לא יודעת איך עושים את זה ואני יושבת שעות ומקבלת כלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה