התייעצות איך אפשר לשכנע את נטפרי לפתוח דף הרשמה לוובינר?

• הוסף לסימניות
בניתי בהשקעה רבה דף הרשמה לוובינר ענק לכלות, שלחתי אותו בתומי לנטפרי שיפתחו אותו
והם כתבו לי שבגלל שזה וובינר עם נשים הם לא לא מסכימים לפתוח אותו ):
עכשיו, רוב הקהל יעד שלי בנטפרי:oops:

זה מאכזב ברמות ויכול לגרום לי להפסד כספי מטורף
אם למישהו יש ניסיון עם סיפור דומה
או שיכול להעביר אותי למישהו עם השפעה בנטפרי
ממש אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
בחתימה שלך הקישור לחסומות פתוח לי בנטפרי

• הוסף לסימניות
בחתימה שלך הקישור לחסומות פתוח לי בנטפרי
כן, אבל בדף ההרשמה מפורט בדיוק מה הולך להיות בוובינר
הרבה יותר משכנע להירשם למשהו שאת יודעת מה זה
בטוח לי שאחוזי ההרשמה יורדים שזה ככה באויר

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי יש אפשרויות במגבלות מסויימות לפתוח כאלו דברים, צריך לשאול אותם בשירות הלקוחות מה בדיוק לעשות בשביל זה.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר שבגלל שזה וובינר עם נשים הם לא פותחים?
כי זה בזום?
ואם אין הקלטה אחר כך-- מה הם אומרים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בניתי בהשקעה רבה דף הרשמה לוובינר ענק לכלות, שלחתי אותו בתומי לנטפרי שיפתחו אותו

ממש אשמח לשמוע
גם אם תצליחי לשכנע אותם לפתוח את דף ההרשמה, הכנס עצמו יהיה חסום בנטפרי ולא יוכלו להיכנס לזום.

• הוסף לסימניות
גם אם תצליחי לשכנע אותם לפתוח את דף ההרשמה, הכנס עצמו יהיה חסום בנטפרי ולא יוכלו להיכנס לזום.
איך הם יחסמו אותו?:confused::oops::eek:
אוףף זה מתסכל
הכנס נקי ושמור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

ממש אשמח לשמוע
רבות וטובות עברו את הטרפת הזאת
חלקן המשיכו לנסות ולקיים תנאים שנטפרי הציבו
חלקן הפנימו שפרנסה מה' ולא בידי נטפרי, וכל עוד התכנים שלהן נקיים וראויים- הן ממשיכות גם ככה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה