כללי איך אפשר לשפר את זה?

• הוסף לסימניות
הדיסק עוצב ע"פ דיסק קודם של הלקוח. כל האלמנטים הם דרישה של הלקוח.
וכן, מדוע האותיות יוצאות מפוקסלות?
צפה בקובץ המצורף 233007

קבצים מצורפים

• דיסק 1.png
    KB 840.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לשיפור: כדאי להחליף פונט. ובלי מסגרת וצל. בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
שכל נושא יהיה בשורה אחת ועדיף רק טור אחד, ככה זה קצת מבולגן בעין..

• הוסף לסימניות
כן, ניסיתי את 2 ההערות הנ"ל כבר קודם. אבל אז האותיות לא קריאות, והנושאים- אם כל אחד בשורה- הם לא נכנסים. כרגע הכפונט הוא 9 אפשר להקטין עוד?
בעיקרון הלקוח רצה את התמונה והלעלוי נשמת גם בחלק העליון, אבל זה היה נראה לי מידי צפוף ולכן הורתי לכאן, עדיין לא קיבלתי את אישורו...
אשמח לשמוע עוד הערות

• הוסף לסימניות
גם על התמונה הזו הוא מתעקש?

• הוסף לסימניות
איזו תמונה? שלו? ודאי!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירי;1570914:
איזו תמונה? שלו? ודאי!!!!

לא!! התכוונתי לתמונה של השדה!

• הוסף לסימניות
השדה מורכב מ-2 תמונות, החיבור עדיין לא מושלם כי התמונה של העצים- עדיין לא קנויה משאטר, כך שהיא תהיה באיכות טובה יותר. הוא ביקש-באמצע שורות מהסוג הזה, ובצד, עצי פרי, אני בחרתי את התמונות. למה, הבחירה לא טובה? אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירי;1570923:
השדה מורכב מ-2 תמונות, החיבור עדיין לא מושלם כי התמונה של העצים- עדיין לא קנויה משאטר, כך שהיא תהיה באיכות טובה יותר. הוא ביקש-באמצע שורות מהסוג הזה, ובצד, עצי פרי, אני בחרתי את התמונות. למה, הבחירה לא טובה? אשמח לשמוע.

התמונה מאד מביעה, אבל מידי מביעה... ;) זה דיסק למבוגרים....
ויש כאן מידי אלמנטים: גם שדה, גם שמים, גם טרקטור, גם שלט הפקר, גם עצים.
מספיק שמים ושדה. אם הוא בכל אופן רוצה עצים - אפשר גם. אבל בלי טרקטור ושלט. זה מוריד קצת את הרמה לפי דעתי.
כבר יהיה לך מראה יותר נקי.

ועוד הערה קטנה: המסגרת העגולה של התמונה של הרב מידי כבדה, וכן המקבילה.

• הוסף לסימניות
ודאי שמצידי הייתי מוותרת על השלט והטרקטור... אבל הוא רצה גם שלט הפקר בצד השני, ופתק "מושבת" על הטרקטור... האם לנסות להוריד אותו? או שעדיף שיצא משהו פחות מקצועי, אבל יותר בטעם שלו, וגם יותר מתאים לדיסק הראשון שהוא שלח לי. (אני לא מעלה, כי אין לי מושג מי עיצב לו את זה)
ובקשר למסגרת- מה לעשות? לדקק אותה? או לוותר עליה לגמרי?

• הוסף לסימניות
אם הוא ביקש אז לדעתי תראי לו את הסקיצה הזו וגם סקיצה נוספת בלי האלמנטים האלו ותגידי לו שלדעתך כך זה נראה יותר עדין ונקי, אבל הוא זה שבוחר.

בקשר למסגרות - עם התמונה - תדקקי. בחור של הדיסק, ובטקסט תוותרי לגמרי.
וכן רקע חלק ולא מעברי.

הצלחות.

• הוסף לסימניות
תודה על הסבלנות...
אבל מה לעשות עם האותיות שנבלעות ברקע?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• דיסק טוב.jpg
    1.2 MB · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה