דרוש מידע איך אתם יודעים שהילד שבע בגן?

• הוסף לסימניות
לאחרונה התחלתי לחשוב, שאולי אני לא באמת יודעת עד כמה הילד שלי שבע בגן.
כשאני שולחת הרבה אוכל- הרוב חוזר הביתה
כשאני שולחת פחות- הוא מבקש אוכל מחברים...
איך אני יכולה לדעת שהתזונה שלו מספקת?

• הוסף לסימניות
לאחרונה התחלתי לחשוב, שאולי אני לא באמת יודעת עד כמה הילד שלי שבע בגן.
כשאני שולחת הרבה אוכל- הרוב חוזר הביתה
כשאני שולחת פחות- הוא מבקש אוכל מחברים...
איך אני יכולה לדעת שהתזונה שלו מספקת?
תשלחי לו כמה שהוא רגיל לאכול כשהוא איתך בבית
וזה שהוא מבקש אוכל מחברים לא בטוח קשור, יכול להיות שיותר קורץ לו מה שהם אוכלים.

• הוסף לסימניות
כשאת שולחת הרבה הוא לא מבקש מחברים?
שמעתי מכמה גננות שסחר חליפין בגן זה נורמה ולא קשור לכמה ואיזה אוכל הילד הביא.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בגן של הילדה שלי היה סחר רציני על האוכל שהילדות הביאו "לדרך" והגיעו איתו לגן
זאת הביאה ביגלה, וזאת קורנפלקס, וזאת עוגיות וכן הלאה
הגננת עצרה את זה והכריזה שאוכל לדרך לוקחים ביד ולא בשקית. מתוך מטרה שזה יהיה כמות קטנה שבאמת תיגמר בדרך (וכנראה גם ככה לא הגיעו דגני בוקר וקורנפלקס. מקסים לדעתי)
בכל אופן, בעיני תמיד עדיף שיחזור אוכל מאשר שלילד לא יהיה מספיק

• הוסף לסימניות
מה הוא מבקש מהחברים?
דגני בוקר? בייגלה? ביסלי? פופסים? פרי? ירק?
מניסיוני כגננת רוב ההורים שולחים כמות מספקת של אוכל הבעיה מתחילה עם ילד שרוצה את החטיפים של החברים שלו,
תבקשי מהגננת לשים לב מה הוא בדיוק מבקש מהחברים.
רוב הילדים מספיק להם כריך, פרי, ועוד משהו קטן כמו 3 קרקרים, אבל אם הוא יושב ליד ילד שמביא כריך עם שוקולד, מעדן מתוק וחטיף כמו ביסלי או במבה (בעיני זוועה של אוכל ואני מבקשת מההורים לא לשלוח את זה אלא לשים משהו אחר) אז הוא כנראה יבקש להחליף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה