כללי איך אתם יוצרים כריכות

• הוסף לסימניות
(לא משנה כריכה קשה/רכה)

א. משרטטים את כל הרעיון קודם על דף, ורק אח"כ מבצעים זאת במחשב.
ב. מבצעים את הרעיון כבר מתחילה ישירות על המחשב.
ג. משרטטים בתחילה על דף איזשהו כיוון של הכריכה, ומגבשים את הרעיון במחשב.

• הוסף לסימניות
ב.
אבל בתיקון, לא "מבצעים את הרעיון" אלא אחרי ישיבה על המחשב ונסיונות "התקשקשות" (מה שהרבה עושים על הדף....) באה ההשראה... הרעיון/נות ..... מספר סקיצות ונסיונות....ובעקבותיו הביצוע...

• הוסף לסימניות
ג.
בכלל כמעט כל דבר מתחיל בגיבוש הרעיון על דף ולפעמים בראש - ורק אח"כ מתחילים לנסות ליישם במחשב.

• הוסף לסימניות
ג.

• הוסף לסימניות
ג. קודם מתכננת בראש, תוך כדי כלים או כביסה (זה ההשראה הכי טובה שלי), לפעמים על נייר,
ורק כשייש רעיון או כיוון מגובש אני עוברת למחשב..
אחרת זה לוקח המווון זמן והעבודה לא יעילה..

• הוסף לסימניות
ב' עם שילוב של ג'. לא משרטטת על נייר [שכחתי איך מחזיקים עט] אבל דבר ראשון מצטיירת לי תמונה בראש, ואז אני באה לבצע. הרבה פעמים תוך כדי ניסיון לבצע אותה, אני משנה בהתאם לכיוונים נוספים שעולים לי בדמיון

• הוסף לסימניות
בונה את הרעיון בראש, לפעמים זה לוקח שעה, לפעמים שבוע...
רק אחרי השלב הזה עובר למחשב לביצוע

• הוסף לסימניות
ג.
בד"כ משרטטת בראש (ולא על הדף), תוך כדי עבודות בית, הליכה וכדו'
ומגבשת את הרעיון על המחשב,
וקורה גם לפעמים שתוך כדי עבודה על המחשב- מתגבש רעיון אחר...

• הוסף לסימניות
מי כאן יודע באיזו שיטה (מן הנ"ל) מבצעים גדולי המעצבים
לדוגמא חיים מושקין ז"ל כפי הידוע לי היה אוחז בשיטה א'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה