התייעצות איך אתם מאכסנים קופסאות פלסטיק??

• הוסף לסימניות
גם אצלכם הכל נמצא במדף שבו קופסא בתוך קופסא בתוך קופסה וכו' ומעל הכל ערימת פקקים שמאיימת ליפול בכל רגע נתון?
גם לכם תמיד נשארים הרבה יותר פקקים מקופסאות?
איך שומרים על סדר בקופסאות פלסטיק? העגולות (רבע, חצי, ליטר) והמלבניות (2, 5 ליטר וכו')
אולי תדעו להחכים אותי???

• הוסף לסימניות
הקופסאות אחת בתוך השניה והמכסים בקופסא נפרדת.

• הוסף לסימניות
גם אני עם הבעיה הזאת
היום זה פשוט זרוק במגירה...

• הוסף לסימניות
1. מדי פעם עושה שם סדר וזורקת לפח מכסים מיותרים
2. לאחרונה קניתי מין מחזיק שנתלה על דלת הארון מבפנים ובן אני שומרת את המכסים של הקופסאות

• הוסף לסימניות
עושה ערימה לכל סוג קופסא.
את המכסים אני מכניסה לקופסא הגדולה של המלבניות וככה זה עומד אחד אחרי השני בצורה מסודרת. (כשצריכה קופסא בגודל הזה אני פשוט מרימה את הראשונה שיש בה את המכסים ולוקחת את הבאה בתור ומחזירה את קופסת המכסים)
את המכסים של המלבניות אפשר ג"כ בתוך הקופסא של אותו סוג-פשוט מעמידים את זה לאורך.
מקווה שהסברתי ת'צמי טוב.
וגם לי נשאר דווקא יותר קופסאות מאשר מכסים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה