איך אתם מטגנים פטריות??

• הוסף לסימניות
גם לכם זה קורה?
מקודם פתחתי את הסיר- ושלוש פטריות אימתניות ספוגות בשמן רותח זינקו לי היישר אל העיניים, ובאותו רגע פשוט סיימתי את הטיגון......
כל פתיחה של הסיר כדי לערבב אותם- היא בגדר 'סכנת נפשות';) ...
חייב להיות פתרון או פטנט כלשהו- חוץ מאשר לסחוט את הפטריות קודם, ולטגן אותם לפני הוספת השמן, כדי למנוע את השפריצים המפחידים האלה...
????!!!!

• הוסף לסימניות
אני לא נתקלתי בכך. אני תמיד מוסיף אותם לבצל המטוגן. יתכן ולכן אין את הבעיה הזאת.

• הוסף לסימניות
גם אני לא נתקלתי במצב כ"כ קיצוני... ואני עוד טיגנתי אותן בשמן זית, שתמיד קופץ יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1339696:
אני לא נתקלתי בכך. אני תמיד מוסיף אותם לבצל המטוגן. יתכן ולכן אין את הבעיה הזאת.

נכתב ע"י בראש מילה;1339698:
גם אני לא נתקלתי במצב כ"כ קיצוני... ואני עוד טיגנתי אותן בשמן זית, שתמיד קופץ יותר...
אולי השתמשתם בפטריות לא מקופסאת שימורים?

• הוסף לסימניות
למה את מטגנת עם סיר מכוסה?

• הוסף לסימניות
משימורים. אבל אני תמיד מוסיף אותם אחרי הבצל, כי הם עוצרים את הטיגון. וממילא אין את הריאקציה הגבוהה בין השמן לנוזל.
יתכן והמכסה זה גם סיבה כי החום יותר גבוה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1339699:
אולי השתמשתם בפטריות לא מקופסאת שימורים?
פטריות משימורים קופצות יותר, כי יש בהם הרבה יותר מים (חוץ מזה שפטריות משימורים זה לא פטריות - סתם גומי בצורת פטריה, אין לי מושג מה הפטנט שלהם להוצאת הטעם...)
לדעתי השמן היה מדי עמוק ולכן זה קיפץ - לי זה אף פעם לא קרה, ואני משתמש המון בפטריות.

• הוסף לסימניות
כמו שכבת קקטוס, רק פטריות לא משימורים. לעניינו בקשר לקפיצות, ממתי מטגנים פטריות עם מכסה? מעולם פטריות לא קפצו לי וטיגנתי גם ללא בצל. עה''ח: חולה פטריות מכל הסוגים ובכל המטעמים:)

• הוסף לסימניות
להוריד את האש לפני שזורקים את הפטריות.

• הוסף לסימניות
למה עם סיר מכוסה?- פשוט בגלל שאם לא, אז זה מלכלך את כל העולם ואישתו.....
אצלנו מטגנים הכל עם מכסה כדי למנוע את הלכלוך והשמן שקופץ
וזה באמת היה משימורים, ובלי בצל,
ומוזר לגלות שרק לי הפטריות קופצות כמו פופקורן החוצה............

• הוסף לסימניות
כי החום עם מכסה מכפיל את עצמו.
ואתם צריכים להזהר מכך, כי אם החום של השמן עובר את הרמת ההתחמצנות שלו הוא נהיה מאוד לא בריא.
אם אתם מטגנים עם מכסה סגור אולי כדאי על האש הקטנה ביותר והנמוכה ביותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1339775:
כי החום עם מכסה מכפיל את עצמו.
ואתם צריכים להזהר מכך, כי אם החום של השמן עובר את הרמת ההתחמצנות שלו הוא נהיה מאוד לא בריא.
אם אתם מטגנים עם מכסה סגור אולי כדאי על האש הקטנה ביותר והנמוכה ביותר.

בוודאי...
אלופים אצלנו בבישול, ובכללי הבישול, ולכן בדיוק זה מתסכל אותי- שכל טיגון פטריות הופך להיות סיוט

• הוסף לסימניות
כנראה היה מדובר על פטריות שלימות ולא חתוכות. נכון?

• הוסף לסימניות
חתוכות :(
יש לי רעיון לפטנט, יש מישו שרוצה ללכת למשרד הפטנטים ליישם אותו? ;)

• הוסף לסימניות
מענין.
האם אתם יודעים למה זה קורה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתs;1339768 ומוזר לגלות שרק לי הפטריות קופצות כמו פופקורן החוצה............[/QUOTE:
מה, גם הפופקורן קופץ לך?!
סתם!!!!!:p

• הוסף לסימניות
צוחקים הא??
לי ירד התאבון מהסלט פטריות הזה..........
סתם;)
הוא נגמר עד הסוףףףףףף

• הוסף לסימניות
פטריות מהקופסה: סוחטים עם המכסה, מיבשים בתנור ואז מטגנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתs;1339813:
ככה אתם עושים??

אכן כן, זה אמנם קצת מבהיל שמקופסה שלמה יוצא בסוף מאד מעט,
אבל זו המציאות הטבעית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה