איך אתם מטגנים פטריות??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1339820:
אכן כן, זה אמנם קצת מבהיל שמקופסה שלמה יוצא בסוף מאד מעט,
אבל זו המציאות הטבעית.
למה לעבוד קשה?
יש פטריות טריות, בסלסלות ירוקות כאלה..

• הוסף לסימניות
הפטריות הטריות מתאימות לסלטים חיים, וכו'..
לא לכל דבר.
אני טועה?
בפשטידות וכו', וכן בסלטי פטריות מבושלים (ברוטב אדום, או מטוגן כתוספת מעל חומוס, וכו'... )
זה פטריות מקופסא.... לא?

• הוסף לסימניות
את הפטריות בסלסלאות צריך לבדוק מתולעים ובקופסאות שימורים אפשר לקנות בחזקת נקי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתs;1339965:
הפטריות הטריות מתאימות לסלטים חיים, וכו'..
לא לכל דבר.
אני טועה?
בפשטידות וכו', וכן בסלטי פטריות מבושלים (ברוטב אדום, או מטוגן כתוספת מעל חומוס, וכו'... )
זה פטריות מקופסא.... לא?
ממש לא
תנסו - לא תרצו לחזור לגומי מהקופסה.
נכתב ע"י sarigold5;1339969:
את הפטריות בסלסלאות צריך לבדוק מתולעים ובקופסאות שימורים אפשר לקנות בחזקת נקי.
זה נכון
אבל לדעתי זה שווה את המאמץ הקליל הזה.

• הוסף לסימניות
והעיקר שפטריות מהקופסא לא יקפצו כמו פופקורן בסיר????????

• הוסף לסימניות
כשמטגנים עם מכסה האדים (מים) יורדים חזרה לסיר ומתחברים עם השמן כך שזה הרבה יותר משפריץ
אני מטגנת במחבת עמוקה פתוחה
ואם בכל זאת מפחדים מהשפרצות יש לקנות מכסה רשת מיוחד לטיגון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו נועה;1340036:
זה לא הולך ביחד עם פטריות משימורים...:rolleyes:

לא תמיד יש פטריות בסלסלה זמינות בבית :)
במיוחד לא ביום שישי בשעה 3...

• הוסף לסימניות
אני מטגנת במחבת וגם לא גומר לקפוץ וללכלך את כל האיזור.
וניסיתי ביחד עם בצל וגם לא עזר.

אם יש פתרונות אשמח לשמוע (לקרוא)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה