דרוש מידע איך אתם מנקים דשא סינטטי?

• הוסף לסימניות
אני מידי פעם מנקה עם מים אבל זה קשה וגם לא מעיף מספיק טוב הפירורים או אבנים קטנים

• הוסף לסימניות
איפה קונים ?
וכמה זה עולה?
באזור ה200-300 .
תמבורים או חנויות גינה או אינטרנט
יהרוס את הדשא

• הוסף לסימניות
אפשר גם עם שואב אבק

• הוסף לסימניות
אני לא ממש יודעת מנסיון אישי, שכנים שלי בבניין מנקים ככה, ולא נראה לי שהורס להם....

• הוסף לסימניות
סורי על ההקפצה.
אני זקוק להמלצה על מפוח טוב, שמתאים לדשא סינטטי שמתלכלך בעיקר עם בדלי סיגריות.

השאלה המרכזית שלי האם יש צורך לקנות משהו חזק מאד, או שמספיק משהו עם עוצמה חלשה יותר.

• הוסף לסימניות
לי יש משהו עם עוצמה די חלשה וזה לא עובד כ"כ מוצלח,
צריך להפעיל עלייו הרבה כוח וזה לוקח מלא זמן.
אם יש לכם אפשרות לדעתי עדיף מפוח חזק ועוצמתי.

• הוסף לסימניות
לי יש משהו עם עוצמה די חלשה וזה לא עובד כ"כ מוצלח,
צריך להפעיל עלייו הרבה כוח וזה לוקח מלא זמן.
אם יש לכם אפשרות לדעתי עדיף מפוח חזק ועוצמתי.
תודה!
יש לך אפשרות לתת לי הספק/מפרט/דגם
כדי שאדע מה זה נקרא עוצמה חלשה מידי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה