יש לך קישור או תמונה של המוצר?יש תיקי תכשיטים של חברת נובל שיש בהן מקום מיוחד לכל שרשרת לא יקר וממש נוח
אפשר תמונה? לא כ"כ הבנתיהכי כיף?
קניתי בטמבור מתלה ב3 שקלים, פלסטיק שנדבק בדבק דו צדדי.
הדבקתי לצד הפנימי של הדלת של הארון שלי.
שמתי 2 כאלה, וכל השרשראות שלי - שלום להן ולי.
את תולה את זה בתוך הארון?לי יש כזה וממליצה מאוד.
![]()
1.99US $ |1PC 30 כיס גדול תכשיטי בעל שרשרת צמיד עגילי טבעת אחסון תיק ארגונית תכשיטי תצוגת תכשיטים ארגונית|אריזה ותצוגה של תכשיטים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אשמח לתמונהאני תקעתי בצד החיצוני של המכתביה שורה של מסמרים פשוטים, ועליהם אני תולה את כל השרשראות.
אם צריך תמונה תגידי לי ואצלם לך.
בהצלחה!
אפשר תמונה?לי יש מין בובה לתלית תכשיטים. את התכשיטים הפשוטים אני תולה עליה, מאד נוח ונגיש.
אשמח לתמונהיש תיקי תכשיטים של חברת נובל שיש בהן מקום מיוחד לכל שרשרת לא יקר וממש נוח
כן. מוצלח מאוד!את תולה את זה בתוך הארון?
האמת שהיא קצוצת רגליים, ידיים ואף.... ככה שהתמונה לא תוסיף לך להתרשמות.אפשר תמונה?
יפה, גם אני עשיתי כך, אבל עם 8 ווים במתלה, הצמדתי לדופן הפנימית של המדף תכשיטים,קניתי בטמבור מתלה ב3 שקלים, פלסטיק שנדבק בדבק דו צדדי.
כנ"ללי יש כזה וממליצה מאוד.
![]()
1.99US $ |1PC 30 כיס גדול תכשיטי בעל שרשרת צמיד עגילי טבעת אחסון תיק ארגונית תכשיטי תצוגת תכשיטים ארגונית|אריזה ותצוגה של תכשיטים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים