איך גורמים למושג מסויים להופיע בגוגל כמו שאני רוצה ולא כמו שגוגל רוצה

• הוסף לסימניות
אסביר את שאלתי

לשם הדוגמא, נגיד כי יש לי עסק של ספות שקוראים לו "מן הספה ולחוץ", ויש לי אתר בשם זה וכן מופיע בדפי זהב וכו'.
דא עקא, שכאנשים מחפשים את שם העסק שלי מיד יופיע כך:

מציג תוצאות עבור מן השפה ולחוץ. חפש במקום זאת מן הספה ולחוץ.

איך אני יכול לגרום לגוגל להבין כי הביטוי "מן הספה ולחוץ" הוא ביטוי תקני ושאם זה מה שאנשים חיפשו - זה מה שהם יקבלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;869191:
אסביר את שאלתי

לשם הדוגמא, נגיד כי יש לי עסק של ספות שקוראים לו "מן הספה ולחוץ", ויש לי אתר בשם זה וכן מופיע בדפי זהב וכו'.
דא עקא, שכאנשים מחפשים את שם העסק שלי מיד יופיע כך:

מציג תוצאות עבור מן השפה ולחוץ. חפש במקום זאת מן הספה ולחוץ.

איך אני יכול לגרום לגוגל להבין כי הביטוי "מן הספה ולחוץ" הוא ביטוי תקני ושאם זה מה שאנשים חיפשו - זה מה שהם יקבלו?

שאלה מאוד מענינת.
גוגל מציג מה שאנשים חיפשו, נקודה.
במקרה הזה חייבים לידע את גוגל ואת הגולשים
כי קיים ביטוי/אתר דומה ושימושי.

איך לידע?
יש הרבה דרכים, חלקן פשוטות וחלקן דורשות אנשי מקצוע
אבל יש כמה דברים בסיסים :
1. להקפיד ששם האתר ב-TITLE (כותרת העמוד בדפדפן)
יהיה בביטוי המדויק - כמו בדוגמא שהבאת "מן הספה ולחוץ".
2. להוסיף באתר הרבה פעמים את המילים "מן הספה ולחוץ"
באופן הגיוני ונעים לקריאה!
לדוגמא במקום לרשום אנו משווקים ספות איטלקיות
לרשום חברת "מן הספה ולחוץ" משווקת ספות איטלקיות
3. לפרסם, לפרסם, לפרסם
ולהקפיד שבכל קישור יהיה טקסט עם הביטוי "מן הספה ולחוץ"

logo.png

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani-studi;869205:
2. להוסיף באתר הרבה פעמים את המילים "מן הספה ולחוץ"
באופן הגיוני ונעים לקריאה!
לדוגמא במקום לרשום אנו משווקים ספות איטלקיות
לרשום חברת "מן הספה ולחוץ" משווקת ספות איטלקיות
דחיסת מילות מפתח - נכון לשנת 2010, היום צריך לכתוב תוכן בשביל הגולשים (ולא למנועי החיפוש כמובן). להכניס סתם בכוח מילות מפתח יגרום לירידה באיכות הטקס באתר - מה שאינו רצוי כמובן. אך כפי שהוזכר למעלה, יש להקפיד על Title ממוקד.

לרוב גם עם הTitle ממוקד בדיוק כפי שרצוי, גוגל מציגים את הכותרת שהם רואים לנכון להציג לגולש באותו ביטוי ספציפי ע"פ שיקולים שלהם, אנחנו כבעלי האתר יכולים רק לעזור לגוגל להציג את התוצאה הטובה ביותר עבור הגולש ולא עבור בעל האתר.

נכתב ע"י chani-studi;869205:
3. לפרסם, לפרסם, לפרסם
ולהקפיד שבכל קישור יהיה טקסט עם הביטוי "מן הספה ולחוץ"
קישורים לאתר - אחד מאבני היסוד בקידום כל אתר, זה יותר מידוע.
אך היום כשיש הדגש על קישורים טבעיים - יותר מידי קישורים עם אותו ביטוי עלול להדליק נורה אדומה אצל גוגל.

בכ"מ שיהיה בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shlomi;869299:
דחיסת מילות מפתח - נכון לשנת 2010, היום צריך לכתוב תוכן בשביל הגולשים (ולא למנועי החיפוש כמובן). להכניס סתם בכוח מילות מפתח יגרום לירידה באיכות הטקס באתר - מה שאינו רצוי כמובן. אך כפי שהוזכר למעלה, יש להקפיד על Title ממוקד.

בדיוק,
הגדרת נכון להכניס בכח - לא
אבל לשלב את שם המותג בתוכן- כן (ואפילו חובה).
וזה לא רק עניין של קידום אלא שיווק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה