דרוש מידע איך הגלישה ב019?

• הוסף לסימניות
לי יש תוצאה דומה (טיפה יותר גרוע)
איך אפשר לשדרג?
לפי 019 יש לי מהירות של 40
והם טוענים שאם יש איטיות וניתוקים זה קשור לכבל או לראוטר...
את הבדיקה עיתם עם כבל רשת או דרך WIFI?
של מי הראוטר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לכם חבילה מאד איטית, במיוחד בהעלאה.
רוצים שאבדוק אופציה לשדרוג?
מה האופציות האחרות?
וזה יעזור לי? לא הבעיה ב-019? כי גם בצאט במייל יש לי בעיות. (בשאר האינטרנט כמעט ולא)

• הוסף לסימניות
בין 79 ל99 לתשתית וספק.
כמה עולה החבילה הכי מהירה? (תציין מה בזק ומה 019)
אגב אם אני כבר סוגר גם חבילה של טלפון נייח באותה הזמנה אקבל מחיר יותר טוב?

• הוסף לסימניות
כמה עולה החבילה הכי מהירה? (תציין מה בזק ומה 019)
אגב אם אני כבר סוגר גם חבילה של טלפון נייח באותה הזמנה אקבל מחיר יותר טוב?
לפרוט מלא, כדאי שתתקשרו.
יש מבצע על מסלולי טלפון למצטרפים לאינטרנט.

• הוסף לסימניות
יום אחד אני שומע את הבן הקטן שלי שר אפס אחת תשע אין עם מי לדבר :LOL:

• הוסף לסימניות
חבר אמר לי שהמלצת לו על 019,
בגלל המחיר?
אם המלצתי על 019 ביחס לבזק, אז זה השיקול היחיד.
כיום, מאחר שבזק פתחו את האפשרות לספק נטפרי דרכם, ההפרשים הצטמצמו.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה