וזה נורמלי שביום שישי באים לעשרים דקות?ביום ראשון אמור להיות עד 12 וביום שני מלא זה כללי התמת
לפעמים יש מעונות שביום השני נמצאים יום מלא לילדים ממשיכים....
לי תמיד מפריע שהחופש לא מתחיל בהסתגלות.
ביום ראשון עשרים דק' חופש,
ביום שני שעה,
וכך הלאה עד שנהיה ממש מסוגלים.
תמיד ביום הראשון שמתי את הילדים במעון, ישבתי איתם עשרים דקות, ואז הלכתי לשעתיים..נראה לי שביום הראשון האמא לא עוזבת את הילד אז בשביל מה להישאר שעתיים?
ולכן הרבה מעונות עשו פגישה אישית כדי להכיר את הילד...
צריך הרבה אורך רוח בהסתגלות במיוחד כשזה ילד גדול זה נראה מיותר.....
מצד שני גם המטפלות רק מכירות את הילד לראשונה על כל מה שזה אומר והן צריכות לעכל את זה לאט לטובת הילד....
אני לא מתבלבלת עם גן...נראה לי אתן מתבלבלות עם גן
ילד במעון ביום הראשון לעזוב לשעתיים או יותר נראה לי מוגזם באופן אישי לפחות מי שזה פעם ראשונה
בכל אופן
אצלינו זה ככה ביום הראשון פגישת היכרות(אותנו הזמינו ל10 דק...) ביום השני(יוצא השנה ביום ראשון) מ8-12 ביום השלישי כרגיל
וזה מעון תמת? אולי פשוט דילגת על היום היכרות... ובאת ישר ליום השני?אני לא מתבלבלת עם גן...
עד היום היו לי רק קטנטנים רצופים במעון,
שולחת השנה פעם ראשונה לגן![]()
לי תמיד מפריע שהחופש לא מתחיל בהסתגלות.
ביום ראשון עשרים דק' חופש,
ביום שני שעה,
וכך הלאה עד שנהיה ממש מסוגלים..
צודקת!
מה עשיתן עם הילדים בשבועיים של החופש? (אני מתכוונת למי שעובדת כל החופש, כמובן)
עשיתן הדרגה עם כל דודה/ שכנה/ אחות/ נערה בת 17 ששמרה עליו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: איציק הצדיק, מחשושה, חוכם ביום ועוד 187 משתמשים190 //