כללי איך הופכים דפים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום!

אני צריך להפוך ספר שלם על כל האובייקטים שנמצאים בתוך הדפים - דהיינו, להפוך את כל האובייקטים שבדף ביחד. האם ישנה פעולה אחת שהופכת הכל?

תודה רבה מראש!!
יענקי

• הוסף לסימניות
להפוך את האובייקטים או להעביר ע"א לע"ב וע"ב לע"א?
כי אם זה להפוך את האובייקטים, דומני שרק סקריפט יעזור
אז תאלץ להמתין שבעלי הסקריפטים יתעוררו.....

אבל אם זה להעביר מע"א לע"ב, פשוט תוסיף עמוד בתחילת המסמך, ואז אוטו' כולם זזים.

אם מישהו חכם ממני יתעורר ויביא אפשרויות פשוטות יותר, אשמח מאד להחכים....

אני פשוט הייתי מוכרח להגיב, משום שאני יודע כיצד מרגיש המצפה לעזרה דחופה, ואף אחד לא מגיב.......

• הוסף לסימניות
א. תורה רבה רבה!!
ב. אני צריך להפוך אובייקטים (במקרה שלי, ציורים.)

אשמח לקבל עצה. תודה רבה לכל המסעיים..

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון - שאתה רוצה להפוך את כולם אופקית או אנכית - אין דרך. אולי סקריפט יעזור.

• הוסף לסימניות
אני מעלה לדגומא.
אני מעוניין שהציורים יהיו הפוכים בכל הספר.

קבצים מצורפים

• עלילת הרופאים עמוד 3.jpg
    3.4 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תיצא לpdf ואז תהפןך את כולם בייבוא

• הוסף לסימניות
בPDF המורחב יש גם אפשרות סיבוב

• הוסף לסימניות
אתה רוצה להפוך רק את התמונות עצמן?
או גם את מיקום התמונות וכו'

אם זה רק התמונות זה ממש פשוט....
תריץ בפוטושופ אקשן שהופך את התמונות, על כל התמונות בבת אחת. ותעדכן לינקים באינדיזיין..

• הוסף לסימניות
תהפוך את כולם בפעם אחת דרך פוטושופ, ותגרור חזרה לספריית ה LINKS של האינדיזיין

• הוסף לסימניות
אין לזה פתרון ב-CS6? נראה לי שכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה