התייעצות איך הופכים עונות בארון בגדים?

• הוסף לסימניות
עומק של הארון, 60 ס"מ בערך
ורוחב של 30
הוצאתי את המדף האמצעי של הארון למעלה, ואני שמה 6 קופסאות
2 ערמות של 3 לגובה
upload_2019-10-28_11-31-49.png

• הוסף לסימניות
אם את משתמשת כעת רק בבגדי מעבר, כמה סטים יש לך לכל ילד?
כאי' אם לא משלבים חורף או קיץ בין לבין, אז את צריכה לפחות 5 בגדי מעבר לכל ילד, לא?
זאת התשובה
לי יש 4 מכנסיים ארוכות שהוא ילבש כמובן גם בחורף ו 5 חולצות ארוכות שלבש גם במעבר הקודם (אחרי פסח)
תמיד חושבים שהמעבר זה סה"כ כמה ימים אבל שמתי לב שזו עונה לכל דבר, צריך ביגוד מלא כמו לחורף/ קיץ.

אני קונה בגדי מעבר קצת גדולים כך שזה מספיק לי לפחות לשתי מעברים, לפעמים אפילו לשלוש
בבגדי חורף וקיץ אני כן קונה מידה מדויקת, כי אני אוהבת שזה יושב בול
(אני שמתי לב שהכי הרבה זמן משתמשים בבגדים הקצרים, אח''כ בארוך ודק(בשני המעברים יחד), והכי פחות בחורפיים)

כמו ששוקוצ'יפס כתבה, אני משתמשת ברוב המכנסיים הארוכות גם בחורף עם גרביון מתחת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אני דוגלת בעיטוף בניילון נצמד,
כך הארונות העליונים מסודרים והכל מחולק לפי נושאים
אני כותבת בלורד ארטליין על הניילון הנצמד מה תכולת הערמה לדוג: מכנסים קצרים יום חול גיל 2-5 או גופיות ארוך גיל 2-6
וכך בהחלפת העונה מורידה ערמות לפי הצורך, את הגופיות העבות והגולפים וכו' משאירה למעלה ורק מורידה את הצריך.
זה גם חוסך מאד במקום כי זה מקטין את נפח הבגדים כמו שקיות וואקום.

• הוסף לסימניות
אני עושה בדיוק כך,
רק ששמה את הקופסאות זמין בערימה מעל ארון נמוך יותר, שלא מגיע עד התקה.
זה רעיון פשוט מושלם!
קניתי כמות של יותר מ-10 קופסאות במקס 20 בתחילת רבי עקיבא - 20 ש"ח-זה גרושים!
מי שמעונינת אתמול עוד ראיתי שם כמה קופסאות כאלה

• הוסף לסימניות
כתבתי את ההודעה לפני שראיתי את התמונה של מילה בסלע - אותו רעיון...:D:D:D:D:D:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה