דרוש מידע איך היה אתמול באירוע של לבית?

• הוסף לסימניות
היה אירוע פיצוץ... לדעתי הכניס את המודיע בכיס הקטן.
ממש לא
לא הייתי כל היום ולא היה שום תוכנית שמשך אותי! בהמודיע הספקתי בכמה והיה לי חבל שהחמצתי אחרים
טירוף הענין של כניסה חינם עם 6 אריזות אוסם - על כל אשה היו 20 בנות!!!
יריד לנשים הפך ליריד לנערות + קצת נשים שבכ"ז מעניין אותן...

• הוסף לסימניות
לאחר מעשה, אני חושבת שיש צורך (סליחה, חובה) לתת קדימות לנשים ונערות מעל גיל 18 שמגיעות עם האם.
נכנסתי לחדר הציור. עמדו שם בתור הרבה נערות, חלקן צעירות. והגיעו גם ילדות.

היות והגעתי בין הראשונות, יחסית, עוד נכנסתי. אבל אני מאמינה שהיו נשים רבות שלא היה להן מקום להכנס, בגלל שילדות כבשו את השטח.

ישב שומר בכניסה. האם אי אפשר להורות להם לא לתת לילדות להכנס? ואם הן רוצות להכנס בתור אחיות צעירות לנערות גדולות יותר, אז בבקשה שתעמודנה בצד.
זה לא התאים לילדות משום כיוון.

• הוסף לסימניות
ממש לא
לא הייתי כל היום ולא היה שום תוכנית שמשך אותי! בהמודיע הספקתי בכמה והיה לי חבל שהחמצתי אחרים
טירוף הענין של כניסה חינם עם 6 אריזות אוסם - על כל אשה היו 20 בנות!!!
יריד לנשים הפך ליריד לנערות + קצת נשים שבכ"ז מעניין אותן...

בהמודיע היו על כל 1 אשה 20 בנות או נערות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הנושא הזה של הנערות ביריד עולה כל שנה מחדש, גם בהמודיע וגם בהמבשר
כאחת שראתה את הדברים מהצד השני (של ההפקה) זה לא הולך להשתנות
לארוע של היריד וגם למופע הסיום אין מכסת אנשים , והמפיקים - מבחינתם שיגיעו כמה שיותר...
גם נשים, וגם ילדות....
מי שבאמת רוצה להנות יותר, שתגיע בשעות הבוקר
אז הרבה יותר מרווח ושפוי
יש בעיקר נשים, והחוויה שונה לגמרי
בין 3-7 זה באמת עמוס מאוד.

כאילו שאין להן מספיק פעילויות מטעם בית הספר.

כשאפשר עוד להכנס עם 6 חבילות אוסם.... אז בכלל

וכבר שמעתי על הבחורה המאושרת שזכתה בפרס של סט סירים, אחרי שבמשך הבוקר קוששה בסמינר 6 חפיסות אוסם, ומשם נסעה היישר ליריד......

• הוסף לסימניות
לאורך היום יש שומרים מחוץ לאולמות התוכן. נכון?
פה בדיוק צריך להעדיף נשים על פני בנות.

נשים טורחות, מפנות לעצמן יום שלם. בסוף מגיעה צוציקית בת 10-12-14-16, אחת שיש לה בלי סוף פעילויות במוסד בו היא לומדת, ומנכסת לעצמה עוד סוג של פעילות, שמיועדת לכתחילה לנשים.

אחר כך לא מבינים למה יש טענות ולמה נשים מתוסכלות.

• הוסף לסימניות
מה משנה לך אם באות נשים או ילדות?
נניח שלא יתנו לבנות מתחת לגיל 18 לבוא ולכן תגענה יותר נשים
הכמות תשאר אותה כמות של משתתפות
תהי יותר מרוצה?

• הוסף לסימניות
אויש הבנות............
זה לא דומה בכלל לנשים.
השנה לא הייתי,
אבל בשנה שעברה? זו היתה קטסטרופה.
הן מגיעות כיתות שלמות, מתנפלות על כל שקית שמחולקת חינם, נעמדות להצטלם, צורחות וצוחקות, הן פשוט באות למחנה.
את הספריי לפאות למשל, הן התיזו אחת על השניה, אף אישה לא יכלה לנסות גם.
היה איזה גבר שחילק שקיות- עם חטיף, אולי? כבר לא זוכרת מה- הן פשוט התנפלו עליו, דחפו אותו, זו היתה בושה... ניסיתי לשול אותן אם הן לא מתביישות, אבל לא היה עם מי לדבר...

• הוסף לסימניות
מה משנה לך אם באות נשים או ילדות?
נניח שלא יתנו לבנות מתחת לגיל 18 לבוא ולכן תגענה יותר נשים
הכמות תשאר אותה כמות של משתתפות
תהי יותר מרוצה?
משנה מאד.
לי זה מאמץ לצאת לערב כזה, כשחושבים על התוכן חושבים עלי.
לא על הילדות.
כשילדות באות ומתנפלות, אני מרגישה שהכסף שכן שילמתי (השנה, במקרה, כן. לא היו לי אריזות אוסם) או לא שילמתי, לא היה שווה את המחיר, ההשקעה, המאמץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה