כללי איך הייתם מחלקים הצעת מחיר

• הוסף לסימניות
שלום ותודה מראש לכל המסייעים,

לקוח בקש ממני עיצוב עיתון למוסד, משהו חד פעמי.
איך כדאי לתת הצעת מחיר-
לפי עמודים? מחיר גלובלי? לפי כפולות? רעיון אחר?

הרי לעיתון יש את הגריד הבסיסי, ושינויים בכל עמוד ומדור
(יהיה עמוד בו רק הזרמתי טקסט והחלפתי תמונה, ועמוד אחר שבניתי חדש מן היסוד)

אשמח לשמוע את דעותיכם המחכימות
יישר כח

• הוסף לסימניות
יש לי כלל בעבודה אני תמיד לוקח מחיר שמשתלם לי לעבוד בכייף ולא להיות ממורמר, רק את יודעת כמה זמן זה יקח לך וכמה עבודה תשקיעי בזה, ולכן רק את יכולה באמת לדעת מה המחיר שמגיע לך.
לא להתבייש לבקש יותר, עדיף להפסיד עבודה אחת, ולא להיות ממורמר בעבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1026326:
יש לי כלל בעבודה אני תמיד לוקח מחיר שמשתלם לי לעבוד בכייף ולא להיות ממורמר, רק את יודעת כמה זמן זה יקח לך וכמה עבודה תשקיעי בזה, ולכן רק את יכולה באמת לדעת מה המחיר שמגיע לך.
לא להתבייש לבקש יותר, עדיף להפסיד עבודה אחת, ולא להיות ממורמר בעבודה.

תודה,
אני ממקדת את השאלה:
לא שאלתי כמה לקחת,
שאלתי איך לחלק את הסכום.

• הוסף לסימניות
אני ממקד את התשובה, לא משנה איך תחלקי רק בסוף שישתלם

• הוסף לסימניות
בסוג כזה של עבודה כדאי לעבוד לפי שעות, או לחילופין לאמוד את מספר השעות, להוסיף עליהן... ולתת מחיר גלובלי שנראה משתלם, ולציין שזה המחיר עד מספר מסוים של עמודים. ועל כל תוספת עמוד תשלום נוסף, למשל.
תלוי בסגנון העבודה הנדרש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה